ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

B2B ALUMINCO: Μοναδική υπηρεσία διαμορφωμένη στα μέτρα των συνεργατών της

aluminco-b2b
Με πρωτοποριακό πνεύμα και πάθος για καινοτομία, η ALUMINCO ξετυλίγει την πελατοκεντρική της κουλτούρα, παρέχοντας στους συνεργάτες της το νέο σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελιοληψίας B2B ALUMINCO. Η προσπάθεια για την ανάπτυξη ενός εκ των πιο εξελιγμένων B2B της ελληνικής αγοράς ήταν, αφενός, δύσκολη, αφετέρου, εξασφάλισε μια ιδιαίτερα εύχρηστη ηλεκτρονική πλατφόρμα ενημέρωσης και παραγγελιοληψίας, που προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση και αποτελεσματικότητα στην εξυπηρέτηση του εμπορικού δικτύου της εταιρείας.

Γρήγορη και εύκολη online παραγγελία
Κάπως έτσι καλωσορίζει το νέο σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελιοληψίας B2B ALUMINCO το χρήστη, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για το σύνολο των προϊόντων της εταιρείας, τις τιμές, τη διαθεσιμότητα και τους χρόνους παράδοσης τους, το ιστορικό των παραγγελιών τους, χρηστικές αναφορές και στατιστικά στοιχεία. Και το σημαντικότερο: όλες αυτές οι πληροφορίες είναι συγκεντρωτικά διαθέσιμες σε έναν ηλεκτρονικό χώρο.
Επίσης, εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο είναι το φιλικό και άνετο περιβάλλον, που επιτρέπει την εύκολη πλοήγηση και ενημέρωση, καθώς και η βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε όλες τις φορητές συσκευές. Επιπρόσθετα, εξασφαλίζει την απόλυτη εξυπηρέτηση με το ολοκληρωμένο εγχειρίδιο χρήστη, που περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες και οδηγίες, αλλά και την απαραίτητη καθοδήγηση για όλες τις επιμέρους υπηρεσίες της εφαρμογής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.