ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ τον Νοέμβριο στην Κοζάνη

povas 2

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών, διανύει το 18ο έτος λειτουργίας της, έχοντας συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη του επαγγέλματος, διατηρώντας μια σταθερή πορεία παρεμβάσεων και διεκδικήσεων στις σύγχρονες εξελίξεις του κλάδου και της αγοράς.

Μετά την επιτυχή διεξαγωγή πέντε συνεδρίων, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΒΑΣ αποφάσισε να προχωρήσει στην διοργάνωση του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Κατασκευαστών, τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, η οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου, οι επιστημονικοί συνεργάτες, η διοργανώτρια εταιρεία και ο Σύνδεσμος Κατασκευαστών Αλουμινίου και Σιδήρου της Κοζάνης, θα καταβάλουν – όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση – κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με διάφορους φορείς και εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, προκειμένου να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του διήμερου Συνεδρίου των Κατασκευαστών όλες οι σημαντικές εξελίξεις που επηρεάζουν τον κλάδο μας.

«Το Συνέδριό μας αποτελεί ένα θεσμό και ένα σημείο αναφοράς στον ευρύτερο κλάδο των δομικών κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου. Η ΠΟΒΑΣ έχοντας την πεποίθηση ότι είναι μια ευκαιρία για παραγωγική επικοινωνία των ανθρώπων του κλάδου και την προσδοκία για την δημιουργία νέων ιδεών και την απαρχή εξελίξεων που θα αλλάξουν την εργασιακή ζωή μας προς το καλύτερο, προσβλέπει στην ενεργό συμμετοχή όλων στο Συνέδριό μας…» καταλήγει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.