ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: «Επανεκκίνηση Τώρα» από την Ήπειρο με ενημερωτικές συναντήσεις

epanekkinisi (1)

Σειρά ημερίδων πραγματοποίησε τον Μάιο στην Άρτα και τα Ιωάννινα η ALUMINCO AE, σε συνεργασία με τον τοπικό αντιπρόσωπό της ΣΑΚΑΡΕΛΗΣ ΑΒΕΕ, με κεντρικό μήνυμα το «Επανεκκίνηση Τώρα». Στις συναντήσεις παρουσιάστηκαν όλα τα συστήματα και τα περιφερειακά προϊόντα της εταιρείας, καθώς επίσης νέες σειρές που ακόμα δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην ελληνική αγορά.

Η ALUMINCO AE παρουσίασε τις επενδύσεις που έχουν υλοποιηθεί κατά την τελευταία τετραετία στους τομείς της παραγωγής, της τεχνογνωσίας και της επικοινωνίας. Η συμμετοχή κατασκευαστών στις ημερίδες ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, η ανταπόκριση και τα συμπεράσματα ιδιαίτερα θετικά, γεγονός που συνιστά μια καλή αρχή για μια δυναμική επανεκκίνηση στην περιοχή της Ηπείρου.

epanekkinisi (3)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.