ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Παρουσία του προέδρου της ΠΟΒΑΣ η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Τρικάλων

povas_trikala
Τα μέλη του Δ.Σ του Σωματείου Κατασκευαστών Τρικάλων, με τον πρόεδρο της ΠΟΒΑΣ κ. Παγιάτη στο μέσον.

Στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου Αλουμινοκατασκευαστών και Μηχανοσιδηρουργών Ν. Τρικάλων, που έγινε την Πέμπτη 26 Μαΐου, παρευρέθη ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κ. Θεόφιλος Παγιάτης μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου. Κατά την διάρκεια της Συνέλευσης έγινε εκτενής αναφορά σε σημαντικά θέματα τα οποία απασχολούν τους κατασκευαστές του σωματείου στην καθημερινότητά τους.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ αναφέρθηκε εν συντομία στην πλούσια δράση της Ομοσπονδίας, η οποία όπως είπε, έχει ιεραρχήσει τα προβλήματα των συναδέλφων και προσπαθεί να δίνει λύσεις όπου χρειάζεται, προσανατολισμένη σε μια ανοικτή συμμετοχική και αποτελεσματική διοίκηση. Επίσης αναφέρθηκε στο Πανελλήνιο Συνέδριο των Κατασκευαστών, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους στην Κοζάνη.

Ο κ. Παγιάτης ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Γκαραγκούνη για την φιλοξενία, τονίζοντας ότι το Σωματείο Τρικάλων συμμετέχει και ενισχύει το έργο της ΠΟΒΑΣ, ακολουθώντας μια σημαντική πορεία με παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες στα όσα συμβαίνουν στον κλάδο μας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button