ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Παρουσία του προέδρου της ΠΟΒΑΣ η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Τρικάλων

povas_trikala
Τα μέλη του Δ.Σ του Σωματείου Κατασκευαστών Τρικάλων, με τον πρόεδρο της ΠΟΒΑΣ κ. Παγιάτη στο μέσον.

Στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου Αλουμινοκατασκευαστών και Μηχανοσιδηρουργών Ν. Τρικάλων, που έγινε την Πέμπτη 26 Μαΐου, παρευρέθη ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κ. Θεόφιλος Παγιάτης μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου. Κατά την διάρκεια της Συνέλευσης έγινε εκτενής αναφορά σε σημαντικά θέματα τα οποία απασχολούν τους κατασκευαστές του σωματείου στην καθημερινότητά τους.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ αναφέρθηκε εν συντομία στην πλούσια δράση της Ομοσπονδίας, η οποία όπως είπε, έχει ιεραρχήσει τα προβλήματα των συναδέλφων και προσπαθεί να δίνει λύσεις όπου χρειάζεται, προσανατολισμένη σε μια ανοικτή συμμετοχική και αποτελεσματική διοίκηση. Επίσης αναφέρθηκε στο Πανελλήνιο Συνέδριο των Κατασκευαστών, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους στην Κοζάνη.

Ο κ. Παγιάτης ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Γκαραγκούνη για την φιλοξενία, τονίζοντας ότι το Σωματείο Τρικάλων συμμετέχει και ενισχύει το έργο της ΠΟΒΑΣ, ακολουθώντας μια σημαντική πορεία με παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες στα όσα συμβαίνουν στον κλάδο μας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.