ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

IDECO: Παγκοσμίως πατενταρισμένα καινοτόμα συστήματα σίτας

ideco_ergostasio

Η IDECO έχει αναπτύξει δική της τεχνολογία στο σύστημα ROYAL, το οποίο ήρθε να δώσει την οριστική λύση στο μόνιμο πρόβλημα κοπής των κορδονιών στα αντικωνωπικά συστήματα πιέτας.

IDECO_PLISSE_789Η εταιρεία IDECO AE δραστηριοποιείται στο χώρο των αντικωνωπικών συστημάτων από το 1991. Από το 2005 η παραγωγή της έχει μεταφερθεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, με κτήρια 4.000 τμ στο σύνολο των 25.000 τμ, έχοντας την κατάλληλη υποδομή για την συνεχή ανοδική πορεία της. Από τότε συνεχίζει την πορεία της με αφοσίωση στην κυκλοφορία καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό και τους συνεργάτες της στην ελληνική, ευρωπαϊκή, καθώς και παγκόσμια αγορά.

Στο πλαίσιο αυτού του σκοπού, η IDECO  φρόντισε να έχει δικά της συστήματα αντικωνωπικής προστασίας, πατενταρισμένα και σχεδιασμένα από το σχεδιαστικό τμήμα της κατά αποκλειστικότητα.

Οι πατέντες της IDECO είναι ευρωπαϊκού και διεθνούς βεληνεκούς και διαθέτουν μεγάλη γκάμα σε συστήματα πλισαρισμένων σιτών, περιλαμβάνοντας τα συστήματα:
•    PLISSE με καδένα
•    EL GRECO
•    PIETTA με οδηγούς αλουμινίου (σε  μοντέλα 32 χιλ. αλλά και 22 χιλ. για να καλύπτονται όλες οι ανάγκες)
•    Και το καινοτόμο ROYAL με εμφανές κάτω συρματόσχοινο.

Η τεχνολογία της IDECO ανταποκρίνεται στις προκλήσεις και δίνει την κατάλληλη λύση σε κάθε πρόβλημα που εμφανίζεται στην εφαρμογή των αντικωνωπικών συστημάτων. Παράλληλα, παρακολουθεί στενά τις ανάγκες της αγοράς, προσφέροντας πάντα πρωτοποριακές λύσεις, όπως έπραξε τελευταία με το περίφημο σύστημα ROYAL.

Για να δείτε ολόκληρη την παρουσίαση της IDECO, όπως δημοσιεύτηκε στο τεύχος Μαρτίου-Απριλίου του περιοδικού Aluminium Magazine, πατήστε εδώ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button