ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η κορυφαία διεθνής έκθεση YAPI TURKEYBUILD φιλοξένησε προϊόντα της ALUMIL

Exhibition_YAPI_Istanbul

Η ALUMIL συμμετείχε σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς κλαδικές εκθέσεις της Τουρκίας, την YAPI TURKEYBUILD στην Κωνσταντινούπολη, η οποία έγινε πριν λίγο καιρό στο TUYAP Fair and Congress Center.

Στη μεγάλη αυτή έκθεση η ALUMIL είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα νέα «έξυπνα» και ενεργειακά προϊόντα της με μοντέρνο σχεδιασμό, τα οποία ενσωματώνουν όλη την έρευνα αιχμής του καινοτόμου τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο νέο υαλοπέτασμα SMARTIA M7, το νέο αυτόματο συρόμενο σύστημα SUPREME S650, το πολύ επιτυχημένο ανυψούμενο συρόμενο σύστημα SMARTIA S560 καθώς και τα προηγμένα συρόμενα συστήματα SMARTIA M12000 και SMARTIA M14600. Οι επισκέπτες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το ευρύ φάσμα των προϊόντων της ALUMIL, το οποίο βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο χάρη στην ακατάπαυστη δημιουργία νέων καινοτόμων συστημάτων.

Η τουρκική αγορά αποτελεί εδώ και πολύ καιρό σημαντική αγορά για την ALUMIL, καθώς με την παρουσία δέκα και πλέον ετών στη συγκεκριμένη χώρα η ολοκλήρωση πολλών σημαντικών έργων μεγάλης κλίμακας σίγουρα δεν αποτελεί σύμπτωση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button