ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Η INTERNO Doors by ALUMIL ξανά σε ένα από τα μεγαλύτερα events του Λονδίνου

INTERNO Doors_Grand Designs London_ZEN PIVOT Security Doors_3

Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο η πρωτοποριακή έκθεση Grand Designs London, στην οποία -όπως προδίδει και το όνομα- παρουσιάζονται καινοτόμα προϊόντα που ενσωματώνουν όλες τις τεχνολογικές και σχεδιαστικές εξελίξεις στο χώρο των κατασκευών.

INTERNO Doors_Grand Designs London_ZEN PIVOT Security Doors_1Οι πόρτες εισόδου ΖΕΝ PIVOT της INTERNO Doors by ALUMIL βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επισκεπτών, καθώς μέσω του εμπορικού συνεργάτη RK Door Systems παρουσιάστηκε ένα νέο σχέδιο επένδυσης γυαλιού με οριζόντιες εγχαράξεις. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων πορτών εισόδου και ο υψηλός βαθμός εξατομίκευσης της σειράς ΖΕΝ αποτελούν θέλγητρο ακόμα και για τον πιο απαιτητικό πελάτη, αφού προσφέρουν πολλαπλά λειτουργικά οφέλη και ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, παρουσιάστηκαν οι νέες πυράντοχες πόρτες ασφαλείας Security Doors, οι οποίες χαρακτηρίζονται για την ιδιαίτερα υψηλή ανθεκτικότητα και αντοχή τους στη φωτιά. Επιπλέον, παρέχονται πολλές δυνατότητες προσαρμογών και customized λύσεων, ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη ικανοποίηση των χρηστών τόσο σε λειτουργικό όσο και αισθητικό επίπεδο.

INTERNO Doors_Grand Designs London_ZEN PIVOT Security Doors_2

Το βασικό χαρακτηριστικό της INTERNO Doors by ALUMIL, που τη διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό, είναι η τεράστια σχεδιαστική ευελιξία, στοιχείο που της δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει προϊόντα τα οποία καλύπτουν στον μέγιστο βαθμό κάθε ανάγκη και επιθυμία.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.