ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ELVAL COLOUR: Σύνθετα φύλλα αλουμινίου etalbond®A2 προηγμένης τεχνολογίας

etlbond-A2

Η ELVAL COLOUR είναι μια δυναμική ελληνική εταιρεία παραγωγής βαμμένου αλουμινίου, που ιδρύθηκε το 1981. Η εταιρεία έχει έντονο εξαγωγικό χαρακτήρα, με  το 98% της παραγωγής της να διατίθεται συνολικά σε 70 χώρες. Η γκάμα των προϊόντων της βρίσκει εφαρμογή στο κέλυφος κτηρίων αλλά και στην εταιρική ταυτότητα, την εσωτερική αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση.

Αναλυτικότερα, η ELVAL COLOUR παρέχει  ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν όλο το εύρος των προϊόντων βαμμένου αλουμινίου για το κέλυφος κάθε είδους κτηρίου: Βαμμένα φύλλα και ρόλους για κατασκευή οροφών Orofe®, υδρορροών Ydoral®,  συμπαγών φύλλων αλουμινίου για επενδύσεις όψεων Elval ENFTM, σύνθετων φύλλων αλουμινίου etalbond® και σύνθετων πάνελ ειδικών για ψηφιακή εκτύπωση.

Ειδικά βαφικά συστήματα, όπως Agraphon® (αντιγκράφιτι), Arypon® (αυτοκαθαριζόμενο) και Ceramic/TX (ένα πρωτοποριακό σύστημα βαφής με το οποίο το αλουμίνιο μπορεί να αντικαταστήσει την πέτρα ή τα κεραμικά για προσόψεις), εφαρμόζονται στα προϊόντα, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες των πελατών και των πιστοποιήσεων.

Τα προϊόντα της ELVAL COLOUR προσφέρονται σε μια μεγάλη ποικιλία βασικών χρωμάτων, με δυνατότητα παραγγελίας εξατομικευμένων κατά περίπτωση αποχρώσεων, επεξεργασμένων στα ειδικά εξοπλισμένα εργαστήρια της εταιρείας και βαμμένων στις εξειδικευμένες γραμμές βαφής, καλύπτοντας έτσι τις πολυποίκιλες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών.

Μετά από πολυετή έρευνα και ανάπτυξη η ELVAL COLOUR είναι έτοιμη να εισάγει στην αγορά, εμπλουτίζοντας παράλληλα την γκάμα των προϊόντων της, το νέο  προϊόν etalbond®A2 εντός του 2016. Το etalbond®A2 αποτελείται από δύο φύλλα αλουμινίου και έναν καινοτόμο πυρήνα, που το καθιστά άκαυστο, στιβαρό και απόλυτα επίπεδο, αλλά ταυτόχρονα ελαφρύ και ικανό να  μορφοποιηθεί σε μια ποικιλία σχημάτων ανάλογα με τις ανάγκες του αρχιτεκτονικού σχεδίου.

Έχει δοκιμαστεί σε τεστ καύσης με βάση το EN 13501-1 και έχει κατηγοριοποιηθεί ως Α2 s1 d0,  το οποίο το καθιστά ιδανικό υλικό για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κτήρια ύψους πάνω από 20 μ και σε κτήρια υψηλής ευαισθησίας και επισκεψιμότητας, όπως εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία, αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, κέντρα φροντίδας ηλικιωμένων, σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς.

Η προσθήκη του etalbond®A2 στην γκάμα των προϊόντων της εταιρείας σηματοδοτεί μια σημαντική επένδυση σε γραμμή παραγωγής στις εγκαταστάσεις της ELVAL COLOUR στον Άγιο Θωμά Βοιωτίας.

Saint Thomas Elval
Οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις της ELVAL COLOUR στον Αγ. Θωμά Βοιωτίας

Παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες η εταιρεία υλοποιεί ένα νέο επενδυτικό πρόγραμμα, έχοντας θέσει ως στόχο τα προϊόντα της να κατακτήσουν νέες δυναμικές αγορές του εξωτερικού, ενώ παράλληλα η ίδια  να  παραμένει αφοσιωμένη στην περαιτέρω ανάπτυξη της εγχώριας αγοράς.

Με ένα πλήρες σύνολο προϊόντων και λύσεων, η ELVAL COLOUR  παραμένει δεσμευμένη στο εταιρικό της όραμα, δηλαδή να αποτελεί έναν αξιόπιστο εταίρο, που προσφέρει υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας σε πελάτες αρχιτεκτονικών και  γενικότερα κατασκευαστικών εφαρμογών, παρέχοντας όχι μόνο εμπεριστατωμένη υποστήριξη στην επιλογή των κατάλληλων προδιαγραφών αλλά και υψηλού επιπέδου καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις συνδυασμένες με εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Η ELVAL COLOUR είναι μέλος της European Coil Coating Association (ECCA), της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλουμινίου και έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001-2008, ISO 14001-2004, OHSAS 18001.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.