ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

COSMOS ALUMINIUM: Ανάμεσα στους «Χρυσούς Πρωταγωνιστές της Δεκαετίας 2010-2020»

Η δυναμική εταιρεία βραβεύτηκε για τις εξαιρετικές οικονομικές επιδόσεις που έχει επιδείξει τη δεκαετία που μας πέρασε!

Ο αντιπρόεδρος της COSMOS, Γιάννης Καντώνιας παρέλαβε τα δύο βραβεία εκ μέρους της εταιρείας

Οι επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για τις οικονομικές επιδόσεις τους τη δεκαετία από το 2010 έως το 2020 τιμήθηκαν στην Τελετή Απονομής των βραβείων για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε για έκτη φορά η Direction Business Network.

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών, όπως αποτυπώνονται στις οικονομικές εκθέσεις τους και παρουσιάζονται αναλυτικά  στην έκδοση «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας», που κυκλοφορεί και είναι και αυτή αφιερωμένη στη δεκαετία 2010-2020

Ανάμεσά τους και η COSMOS ALUMINIUM A.E. που με τις επιδόσεις που έχει επιδείξει τη δεκαετία που μας πέρασε, επάξια συγκαταλέγεται στην ελίτ των εταιρειών που διακρίθηκαν.

Επίσης, η COSMOS ALUMINIUM A.E. βραβεύτηκε και με το Solidarity Excellence Award για την προσήλωσή της στην αξία της ανθρώπινης ζωής και την αλληλεγγύη που επέδειξε έμπρακτα απέναντι στην κοινωνία με την εμφάνιση της πανδημίας COVID-19.

Τα βραβεία παρέλαβε εκ μέρους της COSMOS, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Καντώνιας που παραβρέθηκε στην εκδήλωση στην Αθήνα μαζί με τον Αν. Διευθύνοντα Σύμβουλο, Θοδωρή Καντώνια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.