ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΣυνεντευξεις

ΑLFA ALUMINIUM: Εγκατάσταση νέας πρέσας και ενίσχυση του δικτύου σε Ελλάδα και εξωτερικό!

ALFA FACTORY

Η ΑLFA, έχοντας καταγράψει μια επιτυχημένη και πάνω απ’ όλα αναγνωρισμένη πορεία κατά την εικοσαετή παρουσία της στον κλάδο, συγκαταλέγεται πλέον στους καθιερωμένους παραγωγούς, ευέλικτων και πρωτοποριακών προϊόντων αλουμινίου αρίστης ποιότητας, πιστοποιημένων από τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης. Ακολουθώντας πιστά και αφοσιωμένα το στόχο της, που δεν είναι άλλος από τη συνεχή ικανοποίηση και κάλυψη των αναγκών των πελατών της, η εταιρεία συνεχίζει καθημερινά να επενδύει στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων, όπως πρόσφατα παρουσίασε το ALFA KIT πόρτας κύριας εισόδου, ενώ παράλληλα η εταιρία έχει ενισχύσει σημαντικά και το δίκτυο διάθεσης των προϊόντων της στην ελληνική αγορά.

Η υγιής οικονομική βάση της εταιρείας, η βαθειά γνώση του αντικειμένου σε συνδυασμό με την αγάπη και το μεράκι της διοίκησης αλλά και των εργαζομένων για τη δουλειά τους, επιτρέπουν τη χάραξη  φιλόδοξων αναπτυξιακών σχεδίων.

Παράλληλα, σε μια δύσκολη εποχή, η ΑLFA επενδύει σε νέες προοπτικές, εγκαθιστώντας αυτόν τον καιρό μια δεύτερη πρέσα διέλασης 2,5 χιλ. τόνων, η οποία θα λειτουργήσει μέχρι το τέλους του χρόνου. «Με την προσθήκη της νέας γραμμής διέλασης και την αύξηση της παραγωγικής μας δυναμικότητας, συνεχίζουμε την επέκτασή μας σε νέες αγορές του εξωτερικού που μας δείχνουν σταθερά την εμπιστοσύνη τους» αναφέρει στο Aluminium Magazine, που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες, ο Αντώνης Λίτινας, ένας δραστήριος επιχειρηματίας με προφίλ χαμηλών τόνων και σταθερά αποστασιοποιημένος από τη δημοσιότητα.

1.Ο πρόεδρος της ALFA Αντώνης Λίτινας (κέντρο) μαζί με τους υιούς του, Μάνο (αριστερά) και Αλέξανδρο (δεξιά), στους οποίους και έχει αναθέσει ενεργό διοικητικό ρόλο στο πλαίσιο λειτουργίας της εταιρείας
Ο πρόεδρος της ALFA Αντώνης Λίτινας (κέντρο) μαζί με τους γιους του Μάνο (αριστερά) και Αλέξανδρο (δεξιά), στους οποίους και έχει αναθέσει ενεργό διοικητικό ρόλο στο πλαίσιο λειτουργίας της εταιρείας.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει, «οι συνεχόμενες επενδύσεις σε συστήματα αυτοματοποίησης και καθετοποίησης της παραγωγής είναι οι τομείς που εστιάσαμε από την πρώτη στιγμή, θέτοντας έτσι ακόμα πιο γερά θεμέλια για την πορεία μας στο μέλλον και την εξάπλωση του δικτύου μας σε όλον τον κόσμο».

Παράλληλα, η νέα γενιά της ALFA, ο Αλέξανδρος και ο Μάνος, έχοντας υψηλές προσδοκίες για το μέλλον της εταιρίας, μας δηλώνουν παρακάτω:

Λίτινας Αλέξανδρος: «Η ALFA, όπως όλοι γνωρίζουν, ήταν και θα είναι πάντα σταθερή. Χωρίς πολλά λόγια, χωρίς κινήσεις εντυπωσιασμού ή πανικού, προσπαθούμε να κάνουμε προσεκτικά βήματα. Οι επενδύσεις μας, αν και μεγάλες, είναι πάντα στοχευμένες και με ιδία κεφάλαια. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας, κάτι πολύ βασικό την σημερινή εποχή. Είμαστε σταθερά στο πλευρό του Έλληνα κατασκευαστή, τον στηρίζουμε και μας στηρίζει. Θεωρούμε ότι μαζί θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτή την δύσκολη περίοδο και γι’ αυτό το λόγο φροντίζουμε να παρέχουμε τα καλύτερα «όπλα» και τις καλύτερες λύσεις στους συνεργάτες μας, έτσι ώστε να μπορούν να ελίσσονται και να ανταπεξέρχονται στις δύσκολες απαιτήσεις της αγοράς. Από την άλλη, η ανάπτυξη νέων προϊόντων και η αύξηση της εξαγωγικής δραστηριότητας βοηθούν στην ενίσχυση της θέσης της εταιρείας μας. Σε αυτό το δρόμο προσανατολίζεται η ALFA, καθώς η τελευταία διετία περιελάμβανε μεγάλες επενδύσεις στην ανάπτυξη νέου δικτύου και νέων συστημάτων, με σημαντικότερη από όλες την αγορά των γνωστών και καταξιωμένων στην αγορά συστημάτων της aluset. Παράλληλα, έχουν ήδη ξεκινήσει στρατηγικές και σταθερές συνεργασίες στο εξωτερικό με μεγάλα εμπορικά δίκτυα διανομής, κάτι που μας κάνει να αισιοδοξούμε για την περαιτέρω πορεία μας…»

litinas_manosΛίτινας Μάνος: «Ήρθε η στιγμή το καταναλωτικό κοινό να γνωρίσει την ALFA, παράλληλα δε προχωρούμε σε άλλη μία κίνηση με στόχο την ενίσχυση του δικτύου συνεργατών μας. Η εταιρία μας έχει προβλέψει μεγάλη διαφημιστική δαπάνη για αυτό το σκοπό, με εκτενείς και συνεχιζόμενες αναφορές σε τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και έντυπα μέσα. Η νέα μας τηλεοπτική καμπάνια «Μπες και εσύ στον κόσμο της ALFA» είναι από τον Ιούνιο “On air” σε όλα τα μεγάλα κανάλια. Σκοπός μας είναι η ενημέρωση των καταναλωτών και των επαγγελματιών, για την πληρότητα και την λειτουργικότητα των συστημάτων αλουμινίου ALFA, με την ασφάλεια και την εξοικονόμηση ενέργειας πάντα σε πρώτο πλάνο».

Ο σύγχρονος παραγωγικός εξοπλισμός

Η ALFA έχει αυτή τη στιγμή, ένα από τα πλέον σύγχρονα εργοστάσια διέλασης στην ελληνική αγορά. Ο βιομηχανικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας που απαρτίζει την πλήρως καθετοποιημένη μονάδα της αποτελείται από:
•    Μία υπερσύγχρονη γραμμή διέλασης αλουμινίου, η οποία θα ενισχυθεί με τη δεύτερη γραμμή, που θα λειτουργήσει μέχρι το τέλος του χρόνου
•    Μία μονάδα βαφής αλουμινίου σε χρώματα φυσικών αποχρώσεων ξύλου
•    Τρείς καθετοποιημένες γραμμές ηλεκτροστατικής βαφής
•    Κέντρα κατεργασίας CNC για οποιαδήποτε κατασκευαστική εφαρμογή
•    Αυτόματα πριόνια CNC για τις κοπές των προφίλ και την παραγωγή των εξαρτημάτων
•    Κουρμπαδόροι CNC για απόλυτα ελεγχόμενη ποιότητα στα τοξωτά κουφώματα
•    Ολοκληρωμένη γραμμή χυτηρίου και μηχανουργείο κατασκευής των καλουπιών

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με τις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, τους μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό καθιστούν αποδεδειγμένα τα προϊόντα της ΑLFA κορυφαία στην αγορά και την εξυπηρέτηση προς τους πελάτες της όσο το δυνατό αμεσότερη και φιλικότερη.

ALFA PRODUCTION

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.