ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVAL COLOUR: Ολοκλήρωση εγκατάστασης γραμμής παραγωγής του etalbond® A2

elval_slider

H ELVAL COLOUR ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγκατάσταση της νέας πρωτοποριακής γραμμής παραγωγής σύνθετων πάνελ αλουμινίου με άκαυστο πυρήνα etalbond® A2.

Το etalbond® A2 έχει δοκιμαστεί σε τεστ καύσης με βάση το EN 13501-1 και έχει κατηγοριοποιηθεί ως Α2-s1, d0, το οποίο το καθιστά ιδανικό υλικό για κτήρια υψηλής ευαισθησίας και επισκεψιμότητας, όπως κτήρια άνω των 20 μ., εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, νοσοκομεία, σχολεία, κ.λπ.

Η ELVAL COLOUR είναι μια από τις λίγες εταιρείες παγκοσμίως που παράγουν το πιο προηγμένο σύνθετο πάνελ αλουμινίου, το Α2, παραμένοντας έτσι πιστή στο εταιρικό της όραμα, να αποτελεί έναν αξιόπιστο εταίρο, που προσφέρει σταθερά και υπεύθυνα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας.

etalbond a2

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.