ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

HERMIS: Κορυφαία μηχανήματα ελληνικής σχεδίασης & παραγωγής!

Από το 1979 με συνεχείς επενδύσεις, η HERMIS συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων εταιριών παγκοσμίως στον χώρο των μηχανημάτων προφίλ, παραμένοντας πιστή στο όραμά της για απόλυτη κατασκευαστική αριστεία και ποιότητα.

Από το 1979, πάνω από 22.000 εγκαταστάσεις μηχανημάτων κοπής και διαμόρφωσης αλουμινίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη της επιτυχίας και της εμπιστοσύνης των αλουμινοκατασκευαστών στον Ευάγγελο Χαρκοφτάκη και στην εταιρεία HERMIS. Σήμερα, η HERMIS καλύπτει το σύνολο των αναγκών των αλουμινοκατασκευαστών, κατασκευάζοντας πριόνια, παντογράφους, γωνιάστρες, ξελουριστήρια και ηλεκτρονικά μέτρα.

Από το 2007, η εταιρεία εισήλθε με επιτυχία και στη κατασκευή διπλών πριονιών. Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης εξυπηρετεί με συνέπεια και ταχύτητα όλες τις ανάγκες του επαγγελματία, αφού όλα τα μηχανήματα είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από τους ανθρώπους της HERMIS.

Συνεχείς επενδύσεις σε παραγωγικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας -μεταξύ των οποίων 8 CNC κέντρα παραγωγής- και σε συστήματα ποιοτικού ελέγχου, δίνουν στην HERMIS την παραγωγικότητα και ευελιξία που απαιτούν οι ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, στην κατασκευή εξελιγμένων μηχανημάτων με ανταγωνιστικό κόστος.

Ο κ. Ευάγγελος Χαρκοφτάκης της HERMIS, μαζί με τη νέα γενιά, τον γιο του Μανώλη, συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας, σχεδιάζοντας και παράγοντας κορυφαία μηχανήματα κατεργασίας

Η υψηλή τεχνική κατάρτιση των ανθρώπων της εταιρείας και η προσήλωσή τους στην ολική ποιότητα, αποτελούν εγγύηση για τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

«Η εταιρεία μας διακρίνεται παραδοσιακά για την πολύ υψηλή ποιότητα και τη διαχρονικότητα των μηχανημάτων που παράγει και από τη μεριά μας κάνουμε ότι είναι απαραίτητο σε επίπεδο επενδύσεων για να διασφαλίσουμε τα παραπάνω…», τονίζει ο ιδρυτής της εταιρείας, Ευάγγελος Χαρκοφτάκης, προσθέτοντας «…ο παραγωγικός εξοπλισμός της HERMIS είναι κορυφαίων προδιαγραφών με μηχανήματα που φέρουν τεχνολογία αιχμής ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε κορυφαία ποιότητα και αξιοπιστία στα μηχανήματα που παράγουμε. Αυτή η απόλυτη εστίαση στην ποιότητα είναι και ο λόγος που εδώ και δεκαετίες εξάγουμε τα μηχανήματά μας σε αγορές του εξωτερικού όπως Αυστραλία, Ρωσία, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Αλβανία κ.α.».

Σήμερα, ο κ. Χαρκοφτάκης μαζί με τη νέα γενιά, τον γιό του, Μανώλη Χαρκοφτάκη, με πίστη και συνέπεια στις ιδρυτικές αρχές της εταιρείας, συνεχίζουν να δίνουν έμφαση στην ποιότητα και τις ανάγκες του κατασκευαστή, σχεδιάζοντας και παράγοντας εξαιρετικά ανθεκτικά και παραγωγικά μηχανήματα που τα υποστηρίζουν με κορυφαίο και άμεσο service.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η HERMIS είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία η οποία κατασκεύασε πριόνια μονής και διπλής κεφαλής αλουμινίου. Ας περάσουμε να δούμε τις κορυφαίες προτάσεις της για τους κατασκευαστές αλουμινίου.

Τα μπράτσα είναι πτυσσόμενα και μαζεύουν όταν δεν απαιτείται η χρήση τους για να μην πιάνουν χώρο

Νέα γωνιάστρα

Η νέα γωνιάστρα HERMIS έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες του επαγγελματία και αποτελεί μία άκρως ανταγωνιστική πρόταση σε εξαιρετική τιμή!

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

  • Για διπλά μαχαίρια πάνω κάτω απαιτείται πίεση μόνο 5 ατμόσφαιρες
  • Πτυσσόμενα μπράτσα που διπλώνουν για να μην πιάνουν χώρο
  • Απαράμιλλη ευκολία στη ρύθμιση

Η πρόταση της εταιρείας HERMIS συνδυάζει:

  • Κορυφαία ποιότητα
  • Υψηλή λειτουργικότητα
  • Ανταγωνιστική τιμή

Ο επαγγελματίας κερδίζει:

  • Υψηλή εργονομία
  • Αύξηση παραγωγικότητας

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Διαδρομή κεφαλών: 30 + 15 χιλ.
  • Πτύχωση από την άκρη του προφίλ: 25 – 60 χιλ.
  • Ύψος: 120 χιλ.
  • Ισχύς: 2 x 65 KN Power
  • Έμβολα σύσφιξης προφίλ: 2
  • Εξωτερικές διαστάσεις: 970 x 600 x 1300 χιλ.
  • Βάρος: 300 Κιλά

Δισκοπρίονα Αλουμινίου 550 D/A1 & 650 D/A2

Το δισκοπρίονο αλουμινίου HERMIS 550D/A1 είναι μονής κεφαλής με 550 χιλ. διάμετρο δίσκου. Είναι αυτόματο στον χειρισμό του και απολύτου ακριβείας στις κοπές των μοιρών δεξιά και αριστερά. Διαθέτει 4 μέγκενες αέρος με ειδικό πρωτοποριακό σύστημα για να μην πετάει αποκόμματα. Έχει τις μεγαλύτερες δυνατότητες σε εύρος κοπής 190 x 145 χιλ. και η δυνατότητα παραγωγής είναι τέτοια που το καθιστά την καλύτερη λύση για κάθε απαιτητικό κατασκευαστή. Το ίδιο μηχάνημα κυκλοφορεί και με δίσκο 650 χιλ. (650 D).

Μονός Παντογράφος LM/1

Ο παντογράφος HERMIS LM/1 είναι μονής κεφαλής και διαθέτει ένα πανίσχυρο και αθόρυβο μοτέρ 1,5HP, με ψεκασμό και αερομέγκενες. Εργάζεται με τρία συστήματα αντιγραφής για λεπτά και χοντρά κοντύλια.

Τελειώνει την κλειδαριά ταχύτατα, λόγω της ειδικής αντιγραφής που διαθέτει και ανταποκρίνεται τέλεια για όλες τις σειρές. Η δυνατότητα παραγωγής του LM/1 είναι τέτοια που το καθιστά απαραίτητο εργαλείο για κάθε κατασκευαστή.

Διπλός Παντογράφος LM/2

Ο παντογράφος HERMIS LM/2 είναι δύο ανεξαρτήτων κεφαλών και διαθέτει δύο πανίσχυρα και αθόρυβα μοτέρ του 1,5HP. Εργάζεται με τρία συστήματα αντιγραφής για χοντρά και ψιλά κοντύλια. Έχει δυνατότητα ξετρυπίματος του προφίλ και στην οριζόντια κεφαλή. Έχει ψεκασμό και τέσσερις μέγκενες αέρος. Τελειώνει την κλειδαριά σε 20 δευτερόλεπτα με ένα πιάσιμο και διαθέτει πλάκες για όλες τις σειρές των προφίλ. Η δυνατότητα παραγωγής του LM/2 είναι τέτοια που το καθιστά απαραίτητο εργαλείο σε κάθε κατασκευαστή.

Χειροκίνητος μηχανικός οδηγός XM

Ο χειροκίνητος μηχανικός οδηγός (ΧΜ) είναι ακρίβειας δεκάτου του χιλιοστού. Προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους των πριονιών.

Χειροκίνητος ψηφιακός οδηγός XH

O χειροκίνητος ψηφιακός οδηγός ΧΗ είναι απολύτου ακριβείας στο δέκατο του χιλιοστού. Προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους των πριονιών. Όλα τα ηλεκτρονικά του μέρη είναι απόλυτα προστατευμένα και είναι ο μόνος οδηγός στον οποίο μπορούν να γίνουν αριθμητικές πράξεις για να βγουν επί τόπου οι κοπές από τα μέτρα της οικοδομής.

Ηλεκτρονικός οδηγός AUTOROLL

Ο ηλεκτρονικός οδηγός AUTOROLL είναι ένας αυτόματος οδηγός προσαρμόσιμος σε όλους τους τύπους των πριονιών. Το κομπιούτερ που διαθέτει, εκτελεί:

  • Μετρήσεις μεμονωμένες.
  • Εισερχόμενες μετρήσεις προγραμματισμένες από κομπιούτερ γραφείου (PC) μέσω RS232.
  • Τεμαχισμό τεσσάρων διαφορετικών διαστάσεων.
  • Προγραμματιζόμενες μετρήσεις από εμάς.
  • Πρόκειται για έναν οδηγό απολύτου ακριβείας και αξιοπιστίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.