ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Διαπρέποντας ως platinum χορηγός στην έκθεση «Windows Doors & Facades»

alumil_dubai_3

Δυναμικό «παρών» έδωσε η ALUMIL στην έκθεση «Windows Doors & Facades» που έλαβε χώρα στο Dubai World Trade Center τον περασμένο μήνα. Η έκθεση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, με την προσέλευση του κόσμου να ξεπερνά τις 5.000 και την ALUMIL ως Platinum χορηγό να κλέβει την παράσταση, όντας κυριολεκτικά στο επίκεντρο της έκθεσης με ένα νέο εντυπωσιακό stand, αλλά και πλούσιο προωθητικό υλικό σε διάφορα σημεία της έκθεσης.

Τα συστήματα στα οποία δόθηκε έμφαση ήταν το minimal συρόμενο SUPREME S650 PHOS, σύστημα το οποίο έχει αποκτήσει πλέον μεγάλη δημοσιότητα, ιδιαίτερα μετά την εφαρμογή του στις πλωτές βίλες “The Floating Seahorse Villas”, το ανυψούμενο συρόμενο SUPREME S700, το οποίο αποτελεί μία από τις ποιοτικότερες λύσεις στην κατηγορία του, καθώς και το ενεργειακό συρόμενο SMARTIA S440, η έξυπνη λύση στα συρόμενα συστήματα.

Επιπλέον, παρουσιάστηκε το ανοιγόμενο σύστημα SUPREME S91 το οποίο είναι το απόλυτο θερμομονωτικό σύστημα, κατάλληλο για παθητικά κτίρια.

Τέλος, τις εντυπώσεις κέρδισαν και οι πόρτες εισόδου ZEN PIVOT και SMART της INTERNO Doors by ALUMIL, συνδυάζοντας εντυπωσιακό σχεδιασμό και υψηλή λειτουργικότητα.

alumil_dubai_2

alumil_dubai_5

Σχετικά Άρθρα

Back to top button