ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Open Air: Σύστημα Γυάλινου Ανεμοφράκτη από την ALUMINCO

OPEN AIR ALUMINCO

Η ιστορία του κάγκελου αλουμινίου στην ελληνική αγορά, είναι στενά συνδεδεμένη με την ALUMINCO. Τρανταχτή απόδειξη τα θρυλικά χυτά κάγκελα που πρωτοκυκλοφόρησαν την δεκαετία του 1980 και με τα ανατρεπτικά σχέδια τους κατάφεραν να προσφέρουν, πρωτόγνωρη για την εποχή, λύση σε κάθε αρχιτεκτονική και κατασκευαστική ανάγκη.

Σήμερα, οι προϊοντικές κατηγορίες καγκέλων της εταιρίας ενσαρκώνουν τέλεια εκείνο το πρωτοποριακό πνεύμα και το πάθος για καινοτομία, που αποτελούν πρωταρχικές αξίες της φιλοσοφίας «Creativity in Progress”.

Open Air

Μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες, είναι του Σύστημα Γυάλινου Ανεμοφράκτη Open Air.

Συνδυάζοντας καινοτόμες τεχνολογίες με ιδιαίτερες σχεδιαστικές γραμμές, τα μοντέλα της σειράς Open Air προσφέρουν την απόλυτη απάντηση σε επαγγελματικούς εξωτερικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία κ.α.

Μια μοναδική καινοτομία, κατοχυρωμένη και διαθέσιμη αποκλειστικά από την Aluminco, όπου το κινούμενο τμήμα του συστήματος προσαρμόζεται με μια μόνο κίνηση ανάλογα με τις επιθυμίες μας αλλά και τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Από εκεί και πέρα, αυτό που κάνει το Open Air πραγματικά ακαταμάχητο είναι o μίνιμαλ σχεδιασμός του, η σύγχρονη ομορφιά και η ανώτερη ποιότητα. Απλό και μοντέρνο ταυτόχρονα, παρέχει τις ατελείωτες επιλογές ακόμα και για τον πιο απαιτητικό σχεδιασμό ή ιδιαίτερη κατασκευή.

OPEN AIR ALUMINCO

Το σύστημα Open Air προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις OA 1600, OA 1800, OA 2000 με βάση το ύψος και κάθε τύπος είναι διαθέσιμος σε πέντε διαφορετικά πλάτη 1000mm, 1200mm, 1500mm, 1800mm και 2000mm. Επιπρόσθετα, όλες οι εκδόσεις του συστήματος προσφέρονται και για γωνιακές κατασκευές, τόσο εσωτερική όσο και εξωτερική 90°.

Πολυάριθμες επιλογές όπως βάση τρόλεϊ, υποστήριξη για έξτρα στεγανοποίηση και επιπρόσθετα προφίλ προσθέτουν προστιθέμενη αξία προσφέροντας πλήρη ικανοποίηση του πελάτη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Κάθε μοντέλο του συστήματος Open Air είναι καρπός ειδικευμένης χειροποίητης εργασίας, σπάνιας στο χώρο των κατασκευών. Τα ειδικά εκπαιδευμένα άτομα προσαρμόζουν με ακρίβεια χιλιοστού τα υλικά ώστε να διασφαλιστεί η τέλεια εφαρμογή και η άψογη ποιότητα τους.

Όλες οι εκδόσεις φέρουν το ειδικά σχεδιασμένο λογότυπο Open Air by ALUMINCO τονίζοντας ακόμα περισσότερο την κουλτούρα της αριστείας και χαρίζοντας στον τελικό χρήστη μια ξεχωριστή εμπειρία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.