ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Με δύο βραβεία η συμμετοχή της ALUMINCO στο θεσμό “Greek Exports Awards”

Ο αντιπρόεδρος της εταιρίας Αργύρης Καρράς παραλαμβάνει το βραβείο από τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κων/νο Μίχαλο.
Ο αντιπρόεδρος της εταιρίας Αργύρης Καρράς παραλαμβάνει το βραβείο από τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κων/νο Μίχαλο.

Για πρώτη φορά η ALUMINCO συμμετείχε στο θεσμό “Greek Exports Awards” ο οποίος συνεχίζεται με επιτυχία για 5η συνεχή χρονιά, βραβεύοντας τις εταιρίες εκείνες που καταφέρνουν να συμβάλουν με τις εξαγωγές τους στην τόνωση της Ελληνικής Οικονομίας.  Πιο συγκεκριμένα, στη κατηγορία Top Branded Export Product το σύστημα καγκέλου CRYSTALLINE κέρδισε το Ασημένιο βραβείο, ανταγωνιζόμενο προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που ανήκουν πολλά από αυτά στη κατηγορία FMCG. Τα κύρια κριτήρια αξιολόγησης σε αυτή την κατηγορία ήταν το ποσοστό καινοτομίας του προϊόντος, η ποιότητά του, οι εξαγωγές του σε απόλυτο αριθμό, καθώς και τα πλεονεκτήματά του για το χρήστη.

Στη κατηγορία Top Industrial Export Company, απονεμήθηκε στην ALUMINCO το Χάλκινο βραβείο, με κριτήρια αξιολόγησης το ποσοστό εξαγωγών της τα τελευταία τρία χρόνια σε τζίρο αλλά και σε απόλυτο αριθμό, το συνολικό μέγεθος της εταιρίας σε εγκαταστάσεις και αριθμό εργαζομένων, την παρουσία της σε διεθνείς εκθέσεις, αλλά και τη συνολική δραστηριότητά της σε αγορές του Εξωτερικού.

«Είμαστε Υπερήφανοι που η εταιρία μας μπορεί και συγκαταλέγεται ανάμεσα σε εκείνες, που παρά τις αντιξοότητες της ελληνικής αγοράς, συμβάλουν στην αύξηση της απασχόλησης και της ευημερίας των εργαζομένων της και στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας…», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της εταιρίας Αργύρης Καρράς κατά την απονομή του βραβείου.

Ο Σπύρος Γριβέας (αριστερά), διευθυντής Mrkt της ALUMINCO AE, βραβεύτηκε από τον κ. Α. Γκορτζή, πρόεδρο της ΕΒΕΝ Ελλάδας και Ευρώπης.
Ο Σπύρος Γριβέας (αριστερά), διευθυντής Mrkt της ALUMINCO AE, βραβεύτηκε από τον κ. Α. Γκορτζή, πρόεδρο της ΕΒΕΝ Ελλάδας και Ευρώπης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.