ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

«Ντυμένο» με τα εξελιγμένα συστήματα της ΑLUMIL το παραθαλάσσιο θέρετρο Miraggio

alumil_miragio-4
Tο παραθαλάσσιο θέρετρο 5 αστέρων Miraggio Thermal Spa Resort βρίσκεται στην περιοχή Κάνιστρο της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, με θέα προς τη Σιθωνία και το Άγιον Όρος, αποτελώντας τη μεγαλύτερη επένδυση της ανώνυμης ξενοδοχειακής εταιρείας Med Sea Health SA. Στις εντυπωσιακά μεγάλες εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται 300 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, κέντρο θαλασσοθεραπείας και υδροθεραπείας, 4 εστιατόρια, 6 μπαρ, μαρίνα, κέντρο παιδικής απασχόλησης και συνεδριακό κέντρο. Το συγκρότημα, ουσιαστικά, αποτελείται από 6 διαφορετικά επίπεδα, υψομετρικά διακριτά, το υψηλότερο εκ των οποίων βρίσκεται 30μ. πάνω από τη θάλασσα.

pages.indd

Με τόσους πολλούς χώρους ποικίλων χρήσεων είναι φυσικά αναμενόμενη η εφαρμογή προηγμένων αρχιτεκτονικών συστημάτων, που να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του ξενοδοχείου ανάλογα με το χώρο και τη χρήση του. Η ALUMIL, ως εγγυητής ανώτερης ποιότητας, έδωσε τη λύση με τα εξελιγμένα συστήματα SMARTIA S560 (ανασυρόμενο σύστημα υψηλής θερμομόνωσης), SMARTIA S350, συρόμενο σύστημα υψηλής θερμομόνωσης, SMARTIA M11000, ανοιγοανακλινόμενο σύστημα υψηλής θερμομόνωσης, SMARTIA M10800, αίθριο με προφίλ αλουμινίου τοποθετημένο πάνω σε ξύλινη υποστήριξη, και SMARTIA M50, προηγμένο υαλοπέτασμα υψηλής θερμομόνωσης, που σε συνδυασμό με το SMARTIA Μ10800 δημιουργεί μοναδικές λύσεις για εντυπωσιακά αίθρια.

Τα συστήματα της ALUMIL προσέφεραν όχι μόνο την απαιτούμενη υψηλή λειτουργικότητα και την ενεργειακή «οχύρωση» (στο ξενοδοχείο εφαρμόζεται σύστημα οικολογικής διαχείρισης), αλλά προσέθεσαν μία ακόμη εξαιρετική πινελιά πολυτέλειας χάρη στη στιβαρότητα και τα καλαίσθητα φινιρίσματά τους.

miragio-img_6171-edit

mragio-room-front

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.