ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η ELVIAL συνεχίζει τις συναντήσεις ενημέρωσης Win Win

win-win2_75dpi

Με μεγάλη συχνότητα και επιτυχία συνεχίζονται οι συναντήσεις Win Win από την ELVIAL σε πολλές και διαφορετικές πόλεις της χώρας. Αυτή την φορά σειρά είχαν δυο από τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα όπως η Πάτρα και το Ηράκλειο.

Οι συναντήσεις συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των επαγγελματιών οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά την αποτελεσματικότητα αυτών των συναντήσεων.

Η θεματολογία ήταν εστιασμένη σε μεθόδους και τακτικές πωλήσεων και κινήσεων Marketing ειδικά για μικρές κατασκευαστικές επιχειρήσεις. Όπως πάντα υπήρχε μεγάλη ενότητα ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμού με τους συνεργάτες κατασκευαστές στα πλαίσια του αμοιβαίου κέρδους.

win-win1_75dpi

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.