ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η ALUMIL στο οικοδομικά δραστήριο Βερολίνο με high-end συστήματα

alumil-press-release_architectwork-berlin_1_site

Στις 9 και 10 Νοεμβρίου η ALUMIL παραβρέθηκε στην πρωτοποριακή έκθεση Architect@Work Berlin, στην οποία παρουσιάζονται μόνο τα πιο καινοτόμα προϊόντα του οικοδομικού κλάδου, ενός κλάδου που κατά την τελευταία δεκαετία έχει γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη στη γερμανική πρωτεύουσα.

alumil-press-release_architectwork-berlin_2_siteΠλήθος γερμανών αρχιτεκτόνων είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το high-end minimal σύστημα SUPREME S650 PHOS. Το σύστημα της ALUMIL εντυπωσίασε χάρη στο design υψηλής αισθητικής που υιοθετεί, με λιτές γραμμές και φύλλα ενσωματωμένα στην τοιχοποιία, επιτρέποντας τη μέγιστη είσοδο φυσικού φωτισμού στο χώρο.

Το SUPREME S650 PHOS ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της αρχιτεκτονικής και δεν σταματά να συναρπάζει τους αρχιτέκτονες που αναζητούν λύσεις ξεχωριστές, οι οποίες να προσδίδουν την επιθυμητή διαφορά στα έργα τους. Επιπλέον, προσφέροντας εντυπωσιακά επίπεδα θερμομόνωσης, με Uw = 1,1 W/m2K, αποτελεί μια επιλογή που εκτός από μοναδική εμφάνιση συντελεί τα μέγιστα και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button