ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η ALUMIL στο οικοδομικά δραστήριο Βερολίνο με high-end συστήματα

alumil-press-release_architectwork-berlin_1_site

Στις 9 και 10 Νοεμβρίου η ALUMIL παραβρέθηκε στην πρωτοποριακή έκθεση Architect@Work Berlin, στην οποία παρουσιάζονται μόνο τα πιο καινοτόμα προϊόντα του οικοδομικού κλάδου, ενός κλάδου που κατά την τελευταία δεκαετία έχει γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη στη γερμανική πρωτεύουσα.

alumil-press-release_architectwork-berlin_2_siteΠλήθος γερμανών αρχιτεκτόνων είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το high-end minimal σύστημα SUPREME S650 PHOS. Το σύστημα της ALUMIL εντυπωσίασε χάρη στο design υψηλής αισθητικής που υιοθετεί, με λιτές γραμμές και φύλλα ενσωματωμένα στην τοιχοποιία, επιτρέποντας τη μέγιστη είσοδο φυσικού φωτισμού στο χώρο.

Το SUPREME S650 PHOS ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της αρχιτεκτονικής και δεν σταματά να συναρπάζει τους αρχιτέκτονες που αναζητούν λύσεις ξεχωριστές, οι οποίες να προσδίδουν την επιθυμητή διαφορά στα έργα τους. Επιπλέον, προσφέροντας εντυπωσιακά επίπεδα θερμομόνωσης, με Uw = 1,1 W/m2K, αποτελεί μια επιλογή που εκτός από μοναδική εμφάνιση συντελεί τα μέγιστα και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.