ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Με πρωτοποριακά προϊόντα η EXALCO στην έκθεση 100% Hotel Show

Η βιομηχανία αλουμινίου EXALCO συμμετείχε στην τέταρτη διοργάνωση του premium εκθεσιακού γεγονότος για ξενοδόχους και επαγγελματίες του τουρισμού, την έκθεση 100% Hotel Show. Στο μοντέρνου design περίπτερό της, η εταιρεία παρουσίασε σύγχρονες λύσεις, που καλύπτουν κάθε ανάγκη εξοπλισμού ξενοδοχείων και καταστημάτων μαζικής εστίασης.

Η EXALCO παρουσίασε πρωτοπόρα συστήματα, τα οποία τράβηξαν τα βλέμματα των επισκεπτών. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε το minimal design συρόμενο σύστημα Orama, το σύστημα με την μικρότερη επιφάνεια εμφανούς αλουμινίου, και η νέα τυπολογία με στενό γάντζο των θερμοδιακοπτόμενων συρόμενων συστημάτων Albio 225 και Albio 235.

Ξεχωριστή παρουσίαση έγινε στις πόρτες Hotelia Door (ανοιγόμενο σύστημα εισόδου με θερμοδιακοπή). Εντύπωση προκάλεσε το συγκεκριμένο σύστημα με τις ξεχωριστές πόρτες, κατάλληλες για εφαρμογή όπου απαιτείται καθημερινή και συχνή χρήση σε ξενοδοχεία και μονοκατοικίες.

Επίσης, παρουσιάστηκε η πρωτοποριακή πόρτα εισόδου Premium Door, «ντυμένη» με γυαλί και διακοσμημένη με ανθρακόνημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σύστημα υποστηρίζει κάθε είδους τεχνολογικό σύστημα, όπως εγκατάσταση μηχανισμού αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων και άνοιγμα με ψηφιακή εισαγωγή κωδικού .

Στο περίπτερο οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δούνε το ανοιγόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή Albio 127C με κρυφό φύλλο, το σύστημα για κάγκελο αλουμινίου Exrail σε διάφορες τυπολογίες και το επιβλητικό σύστημα σκίασης Albio Solar 100 με κινητή περσίδα.

pages.indd
Η νέα σειρά πορτών ασφαλείας Hotelia Doors
Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.