ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Union Profile: Έτοιμο κούφωμα για τον επαγγελματία και σημαντικά έργα σε όλη την Ελλάδα

Οι κύριες δραστηριότητες της εταιρίας περιλαμβάνουν ανακαινίσεις διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχείων, παράλληλα δε, διαθέτει ανεξάρτητο τμήμα χονδρικής πώλησης κουφωμάτων αλουμινίου και PVC.

Ο δ/νων σύμβουλος της Union Profile Νίκος Κουμεντάκης.

Η Union Profile αποτελεί μία πρωτοπόρο και συνεχώς αναπτυσσόμενη τεχνική εταιρεία κατασκευών και ανακαινίσεων, με αιχμή του δόρατος το εργοστάσιο κατασκευής εσωτερικών και εξωτερικών κουφωμάτων, ντουλάπας, κουζίνας, σιδηροκατασκευών, θωρακισμένης και εσωτερικής πόρτας. Η εταιρία έχει δημιουργήσει ένα οργανωμένο κομμάτι με πολιτικούς μηχανικούς και εξειδικευμένα συνεργεία, που αναλαμβάνουν υπεύθυνα κατασκευές, ανακαινίσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων.

Οι κύριες δραστηριότητές της περιλαμβάνουν ανακαινίσεις διαμερισμάτων, ανακατασκευές εξωτερικών όψεων, μονώσεις, ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχείων, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των κατασκευών. Παράλληλα, διαθέτει ανεξάρτητο τμήμα χονδρικής πώλησης κουφωμάτων αλουμινίου και PVC.

Η κατασκευαστική μονάδα της εταιρίας μας  πιστοποιημένη εδώ και πολλά χρόνια διατηρεί την ποιότητα σε υψηλό επίπεδο με βάση τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και τις ελληνικές απαιτήσεις. Χρησιμοποιώντας σύγχρονα αυτόματα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που σε συνδυασμό με το άριστα εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, την έχουν καταστήσει μία από τις πιο αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του κλάδου.

Με ένα στόλο από 9 μικρά και μεγάλα φορτηγά και συσκευαστήρια, καλύπτονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι παραδόσεις παραγγελιών πανελλαδικά με ευθύνη και απόλυτη ασφάλεια.

Κύριο μέλημά μας είναι η ποιότητα, η λειτουργικότητα, η αντοχή και η αισθητική να είναι πάντα στη διάθεση των πελατών μας. Ανταποκρινόμενοι στις σημερινές απαιτήσεις και τάσεις της αγοράς, παρακολουθούμε στενά τις προκλήσεις των καιρών προσαρμοζόμενοι άμεσα στις εξελίξεις…” αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της UNION PROFILE κ. Νίκος Κουμεντάκης.

Η εταιρία διατηρεί εκθεσιακούς χώρους στη Λεωφ. Κηφισού, στο Περιστέρι, στη Λεωφόρο Μεσογείων (Αγ. Παρασκευή) και Θεσσαλονίκη.

Η Union Profile με μια ματιά

Έχει ανακαινίσει πλήρως τον εκθεσιακό της χώρο στην Αθήνα (Λεωφ. Κηφισού) άνω των 3000 τ.μ. με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, εργοστάσιο, έκθεση, αποθήκες και χώρους μεταφόρτωσης για τη Νότια Ελλάδα.
• Απασχολεί 47 άτομα προσωπικό.
• Eχει 120 αντιπροσώπους σε όλη τη χώρα.
• Εξάγει σε Αυστρία, Γερμανία, Γαλλία και Αραβική Χερσόνησο.
• Έχει μεγάλη εμπειρία στο πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον, έχοντας ήδη ολοκληρώσει περίπου 200 έργα.

Δείτε το εταιρικό βίντεο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.