ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Η πρώτη εφαρμογή του συστήματος Open Air στα Ιωάννινα

Μια ξεχωριστή παρουσίαση έγινε με αφορμή την 1η εφαρμογή στην Ελλάδα του συστήματος Open Air της ALUMINCO, η οποία έγινε στο γνωστό καφέ-εστιατόριο των Ιωαννίνων «Όαση». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου με καλεσμένους Αρχιτέκτονες, Εσωτερικούς Διακοσμητές και Μηχανικούς της περιοχής των Ιωαννίνων.

Η ALUMINCO παρουσίασε την πρότασή της με τίτλο “OPEN 365” με στόχο να δείξει πώς μπορεί ένας χώρος μαζικής εστίασης να είναι ανοιχτός-εν λειτουργία-365 μέρες το χρόνο με τρόπο καλαίσθητο, λειτουργικό και εύκολο όχι μόνο στην τοποθέτηση αλλά και στη χρήση.

Στο συγκεκριμένο Ιστορικό καφέ στη πλατεία των Ιωαννίνων, τοποθετήθηκαν 16 Open Air της σειράς THEA, έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν τους υπαίθριους χώρους του καφέ με τρόπο εύχρηστο αλλά και σχεδιαστικά όμορφο σε ένα καφέ που παντρεύεται με τρόπο μοναδικό το Ιστορικό και το Κλασικό με το Μοντέρνο και το Καινοτόμο.

Το σύστημα Open Air αποτελεί καινοτομία πατενταρισμένη, πιστοποιημένη και αποκλειστικά διαθέσιμη από την εταιρία ALUMINCO και διαθέτει τις σειρές: Open Air Thea, Open Air Plus,  Open Air Ultra Plus και Open Air Fixed, έτσι ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες οποιουδήποτε υπαίθριου χώρου μαζικής εστίασης, όπως καφέ, εστιατορίου ή Ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Στη εκδήλωση έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κος. Θ. Μπέγκας καθώς και μεγάλα τοπικά μελετητικά και κατασκευαστικά γραφεία.

Σ. Γριβέας Διευθυντής Marketing Aluminco, Σ. Δούβαλης ιδιοκτήτης ΟΑΣΗ, A.Γκόλιας
TSANOS Glasstech, Ι.Χατζηιωάννου Διευθυντής Έργων Aluminco.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.