ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EXALCO Premium Systems: Στην αιχμή της σύγχρονης αρχιτεκτονικής

exalco-premium

Η EXALCO δημιούργησε τη νέα πολυτελή σειρά PREMIUM, που περιλαμβάνει πρωτοποριακά θερμοδιακοπτόμενα συστήματα, σχεδιασμένα με βάση τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.

Η σειρά των PREMIUM συστημάτων περιλαμβάνει τα κορυφαία ανοιγόμενα ALBIO 109C Super Thermo και ALBIO 127C Super Thermo, τα ιδανικά για μεγάλα ανοίγματα συρόμενα συστήματα ALBIO 230 και ORAMA Minimal Frames, καθώς και την πόρτα εισόδου ALBIO 135 Super Thermo, ένα από τα τελευταία επιτεύγματα της EXALCO. Όλα τα συστήματα της σειράς εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα επίδοσης, καθότι είναι άκρως ενεργειακά και πιστοποιημένα από διεθνή ινστιτούτα δοκιμών.

Τα συστήματα PREMIUM χρησιμοποιούνται κυρίως σε minimal και μοντέρνες κατασκευές, συνιστώντας ιδανική λύση για τους αρχιτέκτονες, τους μηχανικούς αλλά και τους ιδιώτες που θέλουν να συνδυάσουν τη σύγχρονη αισθητική, το μοντέρνο design και τα εξαιρετικά ενεργειακά αποτελέσματα σε ένα κούφωμα.

albio_109c-super-thermo_facelift-copyALBIO 109C Super Thermo – Ανοιγόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή και περιμετρικό μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων

Η ALBIO 109C Super Thermo είναι η κορυφαία σειρά της EXALCO στα θερμομονωτικά ανοιγόμενα συστήματα. Ο πολύ χαμηλός συντελεστής θερμοπερατότητας (U value) επετεύχθη με την προσθήκη μεγαλύτερου πλάτους πολυαμιδίων (34 χιλ.) καθώς και νέου θερμομονωτικού υλικού, όπως επίσης με την τοποθέτηση νέων ελαστικών στεγάνωσης. Η άριστη συμπεριφορά της στη δοκιμή αεροπερατότητας, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα χρήσης υαλοπινάκων πάχους υάλωσης έως και 50 χιλ., προσφέρουν στο σύστημα δυνατότητες υψηλής ηχομόνωσης. Επιπλέον, τοποθετείται μηχανισμός υψηλής ασφαλείας, γνωστός ως περιμετρικός μηχανισμός.

 

ALBIO 127C Super Thermo – Ανοιγόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή και περιμετρικό μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων

albio_127c-super-thermo_facelift-copyΗ ALBIO 127C Super Thermo είναι ένα νέο ανοιγόμενο-ανακλινόμενο σύστημα με ειδικά πολυαμίδια, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή ιδιαίτερα καλαίσθητων κουφωμάτων χωρίς ορατά φύλλα. Η Albio 127C Super Thermo χαρακτηρίζεται από κομψότητα στην κατασκευή, καθώς μειώνει το ορατό αλουμίνιο και επιτρέπει μεγαλύτερη επιφάνεια υάλωσης, η οποία σε συνδυασμό με την απουσία αρμών έχει ως άμεσο αποτέλεσμα την αισθητική αναβάθμιση τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών όψεων. Η σειρά είναι κατάλληλη για μηχανισμούς περιμετρικού πολλαπλού κλειδώματος προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

albio_230_facelift-copyALBIO 230 – Συρόμενο-ανασηκώμενο σύστημα με θερμοδιακοπή

Το θερμοδιακοπτόμενο σύστημα ALBIO 230 αποτελεί ένα από τα τεχνολογικά επιτεύγματα της EXALCO στα συρόμενα συστήματα. Χαρακτηρίζεται από πολυτέλεια στο σχεδιασμό και είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα, με προφίλ υψηλών αντοχών και ροπών αδρανείας. Παρουσιάζει άριστη θερμομόνωση, με πολυαμίδια 20 χιλ. και προφίλ από PVC, καθώς και στεγανότητα χάρη στον ειδικό μηχανισμό κύλισης.

ALBIO 135 Super Thermo – Πόρτα εισόδου με θερμοδιακοπή

Το νέο θερμοδιακοπτόμενο σύστημα εισόδου ALBIO 135 αποτελεί μια πανευρωπαϊκή πρωτοτυπία, η οποία θέτει υψηλά standards σε κάθε νέα οικοδόμηση ή ανακαίνιση κτηρίου, επιτυγχάνοντας μέγιστη θερμομόνωση, καθώς με συντελεστή θερμοπερατότητας Ud = 0,6 w/m2K προσφέρει πρωτοφανείς μονωτικές επιδόσεις εξίσου σε ψυχρά ή θερμά κλίματα.

135stΕπιπλέον, προσφέρει απόλυτη στεγανότητα ενάντια σε νερό ή αέρα, ενώ εξασφαλίζει και τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια χάρη στο μηχανισμό τετραπλού κλειδώματος που διαθέτει. Υποστηρίζει κάθε είδους τεχνολογικό σύστημα, όπως εγκατάσταση μηχανισμού αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, άνοιγμα με ψηφιακή εισαγωγή κωδικού, κ.ά.

Πρωτοποριακός είναι, επίσης, ο σχεδιασμός και το design της Albio 135 Super Thermo, καθώς δίνει τη δυνατότητα διαφόρων συνδυασμών υλικών και χρωμάτων. Τζάμι συνδυασμένο με αλουμίνιο τύπου ΙΝΟΧ, αλουμίνιο σε χρώμα ξύλου σε συνδυασμό με μονόχρωμη gloss ή σαγρέ επιφάνεια είναι κάποιες από τις επιλογές που θα είναι διαθέσιμες άμεσα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.