ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Inver-Valspar: Εμπλουτισμός της συλλογής Fine Texture με νέες RAL αποχρώσεις

Η InverValspar, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες διεθνείς αρχιτεκτονικές απαιτήσεις, προχώρησε στον εμπλουτισμό της συλλογής Fine Texture, προσθέτοντας 40 νέες RAL αποχρώσεις.

Η συλλογή αυτή αποτελείται από πολυεστερικές πούδρες, ειδικά σχεδιασμένες για αρχιτεκτονικές εφαρμογές, σε υφή λεπτού σαγρέ, που προσδίδουν υψηλό επίπεδο αισθητικής και έχουν αυξημένες αντοχές σε μηχανικές καταπονήσεις και τριβές.

Η ανανεωμένη σειρά Fine Texture περιλαμβάνει 70 RAL αποχρώσεις και το φινίρισμα τους έχει το πλεονέκτημα να χαρίζει κομψό ματ αποτέλεσμα, που βελτιώνει την αντοχή στα γδαρσίματα, και να κρύβει τυχόν ατέλειες της μεταλλικής επιφάνειας.

Τα προϊόντα της συλλογής είναι πιστοποιημένα με QUALICOAT class 1 και GSB Standard, ώστε να προσφέρουν πέρα από την εγγυημένη αντοχή και σταθερότητα των αποχρώσεων στις καιρικές συνθήκες και αυξημένες μηχανικές αντοχές.

Όλα τα προϊόντα της συλλογής είναι διαθέσιμα στις αποθήκες της Inver East Med στην Αθήνα, ενώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πούδρες βαφής Inver-Valspar είναι εύκολα και άνετα προσβάσιμες στην ανανεωμένη, εύχρηστη και ακόμα πιο λειτουργική ιστοσελίδα της εταιρείας www.inver.gr.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button