ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Εντυπωσιακή η παρουσία της στην διεθνή έκθεση BAU 2017

Πρεμιέρα για την ELVIAL ήταν η συμμετοχή της στην BAU 2017, ταυτόχρονα όμως και εντυπωσιακή παρουσία ανάλογη των επί σειρά ετών επιτυχιών της. Αισθητική και άνεση δημιουργούσαν φιλικά συναισθήματα και άψογη φιλοξενία στους εκατοντάδες επισκέπτες που επισκέφθηκαν τον εκθεσιακό χώρο της.

Μια εταιρεία που παραμένει πιστή στην φιλοσοφία των δημιουργών της,  για λειτουργία με σκέψεις ευθείας γραμμής, minimal εμφάνιση, υψηλή παραγωγικότητα, αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, εγγυημένη διαχρονικότητα, συνέθεσαν μια παρουσία εντελώς ξεχωριστή και απέδειξε πως υπάρχουν νέες τάσεις χρήσιμες για την αναβάθμιση, αποσπώντας τα βλέμματα όλων όσων επισκέφθηκαν την σημαντική αυτή έκθεση.

Τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν ανέδειξαν την καινοτομία και κατέκτησαν το κοινό. Η υψηλή ποιότητα και τεχνολογία των συστημάτων XCLUSIVE αποτελούν το κλειδί για ανεξάντλητες δημιουργίες, προσφέροντας στον αρχιτέκτονα την απόλυτη ελευθερία για το σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων με ταυτότητα και υψηλή προστιθέμενη αξία, εξασφαλίζοντας πάντα πολύ υψηλές επιδόσεις.

Ολόκληρο το δυναμικό από στελέχη της ELVIAL, με επικεφαλής τον πρόεδρο της εταιρίας κ. Δημ. Τζίκα, ήταν παρόν στην έκθεση.

Τα συστήματα XCLUSIVE Plus και ιδιαίτερα  το ΝΕΟ συρόμενο σύστημα MINIMMAL Look, δίνουν βάθος στην θεωρία του minimal που βασίζεται στην απλότητα και την λιτότητα.

Το MINIMMAL Look παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και απέδειξε ότι ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα. Λιτές, δυναμικές γραμμές σε συνδυασμό με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες αναδεικνύουν την αίσθηση ελευθερίας και άνεσης. Το εξωτερικό περιβάλλον ενώνεται με το εσωτερικό του κτιρίου και αποτελεί τη φυσική συνέχειά του. Μοναδικότητα αλλά και ασφάλεια, στεγανότητα και ευκολία κατασκευής γίνονται δυνατά σημεία με το σύστημα MINIMMAL Look.

To ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη διοργάνωση της BAU με μια παρουσία ανανεωμένη,  επιβλητική και κυρίως με περιεχόμενο πλούσιο σε ιδέες νέων τεχνολογιών πάντα με την εγγύηση ενός μεγάλου Οργανισμού όπως η ELVIAL.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.