ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALFA ALUMINIUM: Προηγμένο σύστημα υαλοπετάσματος στον σιδηροδρομικό σταθμό του Θριασίου

Το θερμομονωτικό και αντισεισμικό υαλοπέτασμα ALFAALUSTET 2100 ξεχώρισε και πάλι, καθώς το εν λόγω σύστημα της ALFA, κάλυψε πλήρως τις απαιτήσεις του κατασκευαστή, διακρίθηκε για τις επιδόσεις του και τελικά επιλέχθηκε να «ντύσει» εξολοκλήρου το υπό υλοποίηση υπερσύγχρονο έργο, το οποίο αφορά την κατασκευή κτηρίων του ΕΡΓΟΣΕ, και ειδικότερα το συγκρότημα του Σιδηροδρομικού Εμπορευματικού Σταθμού του Θριασίου Πεδίου.

Οι υψηλές απαιτήσεις της εφαρμογής, τις οποίες κάλυψε με απόλυτη επιτυχία το προηγμένο τεχνολογικά σύστημα υαλοπετάσματος, ήταν ο βασικός και κρίσιμος λόγος για την εμπιστοσύνη στην υψηλή τεχνογνωσία και καινοτομία της ALFA. Να σημειωθεί ότι και τα πέντε κτήρια του ΕΡΓΟΣΕ βρίσκονται στο τελικό στάδιο των εργασιών τους και αναμένεται σύντομα να παραδοθούν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.