ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γ.Σ. του Σωματείου Χανίων «Ο Ήφαιστος»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2017, στο Επιμελητήριο Χανίων, η ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου Μεταλλοκατασκευαστών Νομού Χανίων «Ο Ήφαιστος». Στη συνέλευση παραβρέθηκαν, κατόπιν πρόσκλησης, ο πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ Παγιάτης Θεόφιλος, ο πρόεδρος του σωματείου Βεροίας Ασλανίδης Λάζαρος, ο πρόεδρος του σωματείου Ηρακλείου Καλαφατάκης Στυλιανός καθώς και μέλη του ΔΣ, ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ Μαργαρώνης Ιωάννης, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΧ Παυλάκης Ιωάννης και μέλη του σωματείου.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Στριλιγκάς Ιωάννης, σε θερμό και έντονα συναδελφικό κλίμα, ξεκίνησε την ετήσια γενική συνέλευση, καλωσορίζοντας τους καλεσμένους. Αφού αναγνώσθηκε ο διοικητικός απολογισμός, ο προγραμματισμός δράσης, ο οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός και εγκρίθηκαν από το σώμα, o Ι. Στριλιγκάς έδωσε το λόγο στον πρόεδρο της ΠΟΒΑΣ Θ. Παγιάτη, ο οποίος, μετά από σύντομο χαιρετισμό, αναφέρθηκε στον προγραμματισμό δράσης της ΠΟΒΑΣ για το επόμενο διάστημα, στη σήμανση CE και το νέο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ Οίκον». Στη συνέχεια ο Λ. Ασλανίδης, αναπληρωτής ταμίας της ΠΟΒΑΣ, μίλησε για την χρησιμότητα του συνεργατικού σχηματισμού που προωθεί η ομοσπονδία.

Η εκδήλωση υπήρξε ιδιαίτερα εποικοδομητική, διότι δόθηκε χρόνος για την ανταλλαγή απόψεων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.