ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Win Win: Ένας θεσμός, πολλά οφέλη για τους συνεργάτες της ELVIAL

Από τις αρχές κιόλας του χρόνου μια νέα περίοδος συναντήσεων Win Win ξεκίνησε, με αισιοδοξία και συνέπεια στο θεσμό που δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε μέσα στην ELVIAL. Ένας θεσμός που αναπτύχθηκε μεταξύ φίλων και συνεργατών της εταιρίας, με σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων, την ενημέρωση και την εκπαίδευση, με στόχο την ανάπτυξη και την ποιότητα των κατασκευών και των υπηρεσιών στον κλάδο του αλουμινίου.

Το Win Win αναδεικνύεται ως μια τράπεζα πληροφοριών άμεσης ενημέρωσης για θέματα καθημερινά αλλά και μακρόπνοης διαχείρισης, αφού δεν αποτελεί ένα κλειστό club μελών, αλλά είναι ανοικτό να φιλοξενήσει κάθε διαφορετική άποψη.

Στην αρχική συνάντηση παρουσιάστηκε ένα πολύ φιλόδοξο πλάνο, με πολύ ενδιαφέρουσα και επίκαιρη θεματολογία, με νέο στοιχείο το βήμα που δίνει το Win Win στους φορείς του κλάδου, οι οποίοι ως ενδιαφέρον έχουν την ανάπτυξη των κατασκευών.

Από τα πρώτα θέματα που προκάλεσαν το ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς και την πολύ μεγάλη συμμετοχή των επαγγελματιών ήταν η ανάλυση της εξωστρέφειας και των εξαγωγών, που πραγματοποιήθηκε με τη σημαντική συμβολή ειδικών και αναγνωρισμένων οργανισμών. Από τις εισηγήσεις προέκυψαν τα ασφαλή βήματα που πρέπει να ακολουθήσει μια επιχείρηση στις πρώτες διερευνητικές της προσπάθειες στις ξένες αγορές αλλά και προϋποθέσεις εσωτερικής οργάνωσης για την επιτυχία.

Ένα τόσο σημαντικό, όμως, θέμα δεν εξαντλείται φυσικά σε μια συνάντηση και έτσι ήδη προγραμματίζεται νέα συνάντηση για την ανάλυση και άλλων πτυχών του θέματος των εξαγωγών.

Οι συναντήσεις γίνονται στο υποκατάστημα της ELVIAL στον Ασπρόπυργο, ημέρα Τετάρτη απόγευμα, δύο φορές τουλάχιστον κάθε μήνα, ενώ δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης τους μέσω συνδέσεων από επαγγελματίες της περιφέρειας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button