ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η ALUMIL για μία ακόμη φορά δυναμικά στη HORECA με καινοτόμες λύσεις!

Η ALUMIL παρουσίασε στην πρόσφατη έκθεση HORECA, την ευρεία γκάμα των λύσεων που διαθέτει για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις. Μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκαν κάποια από τα εξελιγμένα συρόμενα συστήματα της ALUMIL όπως το minimal SUPREME S650 PHOS, καθώς και πολύ ενδιαφέροντα ανοιγόμενα όπως το SUPREME S77 PHOS, το νέο minimal ανοιγόμενο σύστημα που συνδυάζει πολλές καινοτομίες. Το σύστημα καγκέλων SMARTIA M8200 με πολλές νέες λύσεις αποτέλεσε, επίσης, σημείο έντονου ενδιαφέροντος.

Παρουσιάστηκαν ακόμη πολύ ενδιαφέρουσες λύσεις σκίασης, όπως το ευέλικτο σύστημα σκίασης SMARTIA M5600 με σταθερές ή κινητές περσίδες, το οποίο μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην ενεργειακή αναβάθμιση των ξενοδοχειακών μονάδων. Επίσης, μεγάλο ενδιαφέρον επέδειξαν οι επισκέπτες και για το σύστημα πέργκολας SMARTIA S5660 με πολλές καινοτόμες λύσεις και «έξυπνη» ηλεκτρική κίνηση, δίνοντας τη δυνατότητα πλήρους ρύθμισης της σκίασης.

Τέλος, μεγάλη αίσθηση έκαναν και οι προηγμένες πόρτες της INTERNO Doors, με ειδικές λύσεις για ξενοδοχεία όπως οι πόρτες εισόδου δωματίου της σειράς FUTURA με κρυφούς μεντεσέδες και μαγνητική κλειδαριά με card reader, οι εσωτερικές πόρτες της σειράς LINEAR με μικρούς αξονικούς μεντεσέδες, καθώς και οι εκλεπτυσμένες γυάλινες πόρτες VETRO με γυαλί 10 mm.

Το έντυπο για τις ξενοδοχειακές μονάδες

Πατώντας εδώ, μπορείτε να κατεβάσετε το νέο ανανεωμένο έντυπο της ALUMIL για προηγμένες λύσεις ξενοδοχειακών μονάδων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.