ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Πετυχημένη η συμμετοχή του ομίλου Βιοκαρπέτ στη 12η HORECA

O δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ, ο οποίος είναι και το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της βιομηχανίας αλουμινίου Exalco, επισκέφτηκε το σύγχρονο περίπτερο της εταιρείας, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ομίλου Ιωάννη Καντώνια και τα υπόλοιπα στελέχη της εταιρείας .

Ο όμιλος Βιοκαρπέτ συμμετείχε στη μεγαλύτερη εκθεσιακή διοργάνωση της χώρας, στην έκθεση HORECA, που απευθύνεται στα ελληνικά ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης. Η 12η HORECA διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα, το τετραήμερο 10-13 Φεβρουαρίου 2017. Ο όμιλος συμμετείχε για ακόμη μία χρονιά με τις εταιρείες του Exalco και Biokarpet Contract.

Στο ανανεωμένο και με μοντέρνο design περίπτερο οι εταιρίες παρουσίασαν σύγχρονες λύσεις, που καλύπτουν κάθε ανάγκη εξοπλισμού και προϊόντων σε ξενοδοχεία και καταστήματα μαζικής εστίασης.

Καθώς ο τουριστικός κλάδος και ο κλάδος της εστίασης είναι δυο κλάδοι γρήγορα αναπτυσσόμενοι και με μεγάλη ανάπτυξη στην χώρα μας, ο όμιλος Βιοκαρπέτ έχει αναπτύξει και σχεδιάσει προϊόντα, τα οποία ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη και των δυο αυτών κλάδων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button