ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ELVIAL – XCLUSIVE: Συνδυασμός εξοικονόμησης ενέργειας και ποιοτικών κατασκευών

ADVERTS.indd

Για όσους αναζητούν τον τέλειο συνδυασμό εξοικονόμησης ενέργειας και ποιοτικής κατασκευής η ELVIAL δημιούργησε τη νέα οικογένεια συστημάτων XCLUSIVE. Τα νέα αυτά ανοιγόμενα συστήματα αποτελούν την ιδανική πρόταση για αρχιτέκτονες, μηχανικούς και ιδιώτες που απαιτούν μέγιστη ενεργειακή επίδοση, στιβαρότητα και ταυτόχρονα απαράμιλλη αισθητική.

elvial_XCLUSIVE12Κατά το σχεδιασμό των συστημάτων XCLUSIVE, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ευκολία κατασκευής τους, με γνώμονα την εξασφάλιση της ποιότητας του τελικού προϊόντος αλλά και τη διευκόλυνση του συνεργάτη κατασκευαστή.

Τα προφίλ όλων των συστημάτων της οικογενείας είναι συμβατά μεταξύ τους, έτσι ώστε να προσφέρουν εργονομία στον κατασκευαστή και εξοικονόμηση στοκ.

Η οικογένεια των EXCLUSIVE αποτελείται από μια ολοκληρωμένη γκάμα ανοιγόμενων συστημάτων καθώς και μια κύρια είσοδο, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο ολοκληρωμένες λύσεις και πληθώρα σχεδιαστικών επιλογών, με βάθος διατομής μόνο 77 χιλ.

Τα νέα συστήματα είναι τα εξής:

XCLUSIVE 85i2 C.E.
XCLUSIVE 86i2 Multilock
XCLUSIVE 87i2 Ξύλο + Αλουμίνιο
XCLUSIVE 88i2 Κύρια Είσοδος

Για να δείτε ολόκληρη την παρουσίαση της νέας σειράς ανοιγόμενων συστήματων XCLUSIVE της ELVIAL, όπως δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Aluminium Magazine, πατήστε εδώ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.