ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

TEHNi: Ισχυρές οικονομικές επιδόσεις με αύξηση των πωλήσεων κατά 45%!

Με αιχμή του δόρατος την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, η TEHNi συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στις διεθνείς αγορές, απολαμβάνοντας σημαντικά αυξημένα οικονομικά μεγέθη για τη χρονιά που μας πέρασε. Στο 80% το ποσοστό των εξαγωγών!

H TEHNi είναι μία δυναμική επιχείρηση πρότυπο που ξεχωρίζει για την εξωστρέφειά της και τη συνέπειά της στην ποιότητα. Στη μακρόχρονη πορεία της, η εταιρεία με έδρα την Ξάνθη, εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις παραγωγής πάνελ αλουμινίου και PVC, καθώς και αντικουνουπικών συστημάτων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Σήμερα, είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ολοκληρωμένων πορτών αλουμινίου στην Ελλάδα, ενώ κατέχει ένα σταθερά αυξανόμενο μερίδιο αγοράς σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Με συνεχείς επενδύσεις έχει πλέον εξελιχθεί σε μία ολοκληρωμένη κάθετη μονάδα που λειτουργεί, εφαρμόζοντας το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001 και εξάγει τα προϊόντα της σε όλον τον κόσμο.

Σταθερά στην αιχμή της τεχνολογικής εξέλιξης η TEHNi διαθέτει υπερσύγχρονους χώρους παραγωγής με:

  • Δύο βαφεία ηλεκτροστατικής βαφής με τέσσερις καμπίνες και βαφείο απομίμησης ξύλου σουμπλιχρωμίας.
  • Δύο laser κοπής μετάλλων και τέσσερα CNC επιφανειακής επεξεργασίας λαμαρινών.
  • Πλήρες τμήμα παραγωγής υαλοπινάκων με ρομποτικά μηχανήματα κοπής.
  • Τρία κέντρα κατεργασίας προφίλ.

Τα παραπάνω στεγάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας που καλύπτουν επιφάνεια 20.000 τ.μ. Ειδικά όσον αφορά στο κομμάτι της πόρτας, η εταιρεία που δίνει πολύ μεγάλο βάρος στην ποιότητα του τελικού προϊόντος, παρήγαγε πέρυσι συνολικά 10.000 πόρτες, κατασκευάζοντας 1 πόρτα ανά 12 λεπτά! Ένα εξαιρετικό δείγμα της άρτιας οργάνωσης και του τεχνολογικού πλεονεκτήματος που διατηρεί η εταιρεία TEHNi.

…Η TEHNi παρήγαγε πέρυσι συνολικά 10.000 πόρτες, τουτέστιν 1 πόρτα ανά 12 λεπτά…

Έντονη εξωστρέφεια

Η TEHNi έχει καταφέρει να εδραιωθεί στις σημαντικότερες ευρωπαϊκές αγορές, ενώ σχετικά πρόσφατα απέκτησε και αποκλειστικούς συνεργάτες για τις αγορές της Ισπανίας και Ρωσίας. Η διαρκώς αυξανόμενη παρουσία της TEHNi στην ευρωπαϊκή αγορά ενισχύθηκε περαιτέρω με τη δημιουργία νέου καταστήματος που διατηρεί η εταιρεία στο Μιλάνο της Ιταλίας, με στόχο να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς το διευρυμένο δίκτυο πελατών της.

Σε Γερμανία, Αγγλία και Ιταλία, η εταιρεία διαθέτει σημαντικό μερίδιο της αγοράς και με σταθερά βήματα εντείνει την παρουσία της σε όλη την Ευρώπη. Παράλληλα αυξάνει σταθερά την παρουσία της στις Αραβικές χώρες, ενώ επεκτείνεται και στις αγορές της Ασίας όπως η Κίνα και η Κορέα, με εφαλτήριο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλές μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες στην Κίνα δεν εμπιστεύονται τα τοπικά προϊόντα αλλά επιλέγουν τις ποιοτικές λύσεις της ευρωπαϊκής αγοράς, όπως αυτές που είναι σε θέση να παρέχει η TEHNi.

Ο Γενικός Δ/ντης της TEHNi, Γιάννης Δασκαλόπουλος

Χαρακτηριστικά, ο Γενικός Δ/ντης της TEHNi, Γιάννης Δασκαλόπουλος αναφέρει σχετικά «Το 2022 ήταν μία εξαιρετική χρονιά για εμάς με σημαντική αύξηση των πωλήσεών μας και υψηλό επίπεδο εξωστρέφειας και συνακόλουθα εξαγωγών. Σε Γερμανία, Αγγλία και Ιταλία διαθέτουμε πλέον σημαντικό μερίδιο αγοράς και συνεχίζουμε δυναμικά την επέκτασή μας σε όλη τη Γηραιά Ήπειρο με τα ποιοτικά μας προϊόντα. Την ίδια στιγμή στρέφουμε την προσοχή μας και πάλι στις αγορές τόσο της Άπω Ανατολής όσο και της Αραβικής Χερσονήσου, εντείνοντας περαιτέρω την παρουσία μας. Η πανδημία μας ανάγκασε να επιβραδύνουμε λίγο το πλάνο μας λόγω των περιορισμών που έφερε ωστόσο πλέον είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε δυναμικά να ενισχύουμε την εξωστρέφειά μας στις παραπάνω χώρες, με αιχμή του δόρατος το ποιοτικό μας προϊόν».

Αύξηση πωλήσεων 45% το 2022!

Η TEHNi για την περσινή χρονιά κατέγραψε εξαιρετικά αποτελέσματα, δείγμα της οικονομικής υγείας και της οργάνωσής της. Ο κύκλος εργασιών εμφανίζεται σημαντικά αυξημένος, με τις συνολικές πωλήσεις να καταγράφουν υψηλή αύξηση της τάξης του 45%! Την ίδια στιγμή, η εταιρεία πιστοποίησε για μία ακόμη φορά τη μεγάλη της εξωστρέφεια, καθώς το ποσοστό των εξαγωγών έφτασε το 80%!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.