ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

THEMELIO Software: Συμμετέχει ως προμηθευτής στο επιδοτούμενο πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ»

Στο πλαίσιο της κρατικής ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο πεδίο των νέων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών, παρέχεται επιταγή (voucher) με την οποία μπορούν να προμηθευτούν όποιο προϊόν της THEMELIO Software θέλουν.

Πρόκειται για μία κρατική επιδότηση για την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων με σκοπό την αξιοποίηση νέων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών.

Με την έγκριση της αίτησης το πρόγραμμα παρέχει επιταγή (voucher) με την οποία ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκτήσει όποιο προϊόν της THEMELIO Software επιθυμεί. Ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης (ΕΜΕ) μπορεί να λάβει voucher από 900€  και άνω.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος εντάσσονται στις ακόλουθες διακριτές κατηγορίες και υποκατηγορίες με κριτήριο την απασχόληση (εξαρτημένη εργασία):

  • 1 – 5 άτομα π.α.: 900€
  • 5 – 10 άτομα π.α.: 1.800€
  • 10 – 18 άτομα π.α.: 3.600€
  • 18 – 25 άτομα π.α.: 5.400€ κ.ο.κ.

Η διαδικασία υποβολής της αίτησης είναι απλή και μπορείτε να την ακολουθήσετε εδώ: https://bit.ly/3QCIekU

Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια, δηλώστε τώρα ενδιαφέρον για το πρόγραμμα επιδότησης στην παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/c46hEiAF8PV2Ue46A

Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση καλέστε στο τμήμα υποστήριξης πελατών της THEMELIO Software στα τηλέφωνα: 2109952961 & 2109952962

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.