ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Νέες SMARTIA λύσεις από την ALUMIL για ποιοτικά κουφώματα

Η οικογένεια συστημάτων SMARTIA της ALUMIL αποτελεί την έξυπνη επιλογή για ποιοτικά κουφώματα αλουμινίου, που διαθέτουν υψηλές προδιαγραφές, απαράμιλλη αισθητική και λειτουργικότητα, προσφέροντας ιδανικές λύσεις για το σύγχρονο κτήριο και διασφαλίζοντας την αίσθηση άνεσης και ασφάλειας στο χώρο. Παράλληλα, οι χρήστες απολαμβάνουν και το πλεονέκτημα της εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς πρόκειται για κουφώματα υψηλής θερμομόνωσης.

Τα προϊόντα SMARTIA ξεχωρίζουν για το πρωτοποριακό και διαχρονικό design τους, τις μοναδικές δυνατότητες και πρωτότυπες λύσεις που προσφέρουν στον επαγγελματία αρχιτέκτονα για το σχεδιασμό σύγχρονων κατοικιών, επαγγελματικών χώρων και εντυπωσιακών κατασκευών, όπως επίσης για την υψηλή ενεργειακή απόδοση και τις κορυφαίες επιδόσεις τους.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης φιλοσοφίας της οικογένειας προϊόντων SMARTIA, η ALUMIL ανέπτυξε νέες καινοτόμες λύσεις για τα επιτυχημένα συστήματα συρόμενων και ανασυρόμενων κουφωμάτων, το SMARTIA S350 που προσφέρει πληθώρα νέων εναλλακτικών τυπολογιών χωνευτών συρομένων για στενά ανοίγματα τοίχων και το SMARTIA S560 με τη νέα ευέλικτη γωνιακή τυπολογία, προσφέροντας τη δυνατότητα κατασκευής ευρείας γκάμας ανοιγμάτων.

Σύστημα SMARTIA S350

Το SMARTIA S350 είναι ένα µοντέρνο και ευέλικτο συρόµενο θερµοµονωτικό σύστηµα µε ίσιες λιτές γραµµές. Αποτελεί το πλέον κατάλληλο συρόµενο για αντικαταστάσεις ή ανακαινίσεις χάρη στην ευκολία κατασκευής του.

Σε πολλές περιπτώσεις παλαιών κτηρίων, όπου τα ανοίγματα των τοίχων είναι σχετικά μικρά, δεν υπήρχε χώρος για την τοποθέτηση χωνευτής τυπολογίας του συστήματος SMARTIA S350. H ALUMIL, με σκοπό να δώσει πλήρεις αρχιτεκτονικές λύσεις, δημιούργησε νέα προφίλ για νέες εναλλακτικές λύσεις χωνευτών τυπολογιών σε ανοίγματα τοίχων 100-110 mm.

Συγκεκριμένα, για την κάλυψη αυτής της ανάγκης η ALUMILδημιούργησε έναν νέο οδηγό (S326) (τζάμι-σήτα-παντζούρι), ένα νέο φύλλο παντζουριού (S325) και ένα νέο μπινί πατζουριού (S327). Η τυπολογία αυτή χρησιμοποιείται, κυρίως, σε περιπτώσεις αντικατάστασης χωνευτών κουφωμάτων σε παλαιά κτήρια και κτήρια με μικρά ανοίγματα τοίχων.

Σύστημα SMARTIA S560

Το σύστημα SMARTIA S560 είναι ένα κομψό και ταυτόχρονα στιβαρό ανυψούμενο-συρόμενο σύστημα, που προσφέρει υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ευελιξία στην κατασκευή, καθιστώντας εφικτή τη δημιουργία μεγάλων ανοιγμάτων.

Η ALUMIL λανσάρει τη νέα γωνιακή τυπολογία του συστήματος SMARTIA S560, η οποία σε συνδυασμό με την εφαρμογή του στενού γάντζου προσφέρει ένα εξαιρετικό minimal αποτέλεσμα. Με επιδόσεις πιστοποιημένες από το ift Rosenheim, το σύστημα διακρίνεται για την εξαιρετική υδατοστεγανότητα, ακόμα και υπό συνθήκες τυφώνα (12 Beaufort, >120 km/h).

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η πληθώρα των κατασκευαστικών λύσεων, με πάνω από 126 διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις, καθώς και η υψηλή ποιότητα που ενσωματώνει το SMARTIA S560 το καθιστούν μία εκ των κορυφαίων επιλογών για ανασυρόμενα κουφώματα τόσο για τους κατασκευαστές όσο και τους αρχιτέκτονες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.