ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΣΕΚΑ: Ανοικτή Γενική Συνέλευση το Σάββατο 17 Ιουνίου

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ) θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 17 Ιουνίου, και ώρα 09:00-15:00, την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευσή του, στο κτήμα Νησίς (16ο χλμ Ε.Ο.Α.Λ., Κόμβος Νέας Κηφισιάς, Τ.Κ. 14500).

Η θεματολογία της εκδήλωσης –η οποία θα είναι ανοικτή και για μη μέλη– αναμένεται να είναι ευρεία, πολυδιάστατη και άκρως ενδιαφέρουσα, κινούμενη γύρω από όλα τα φλέγοντα ζητήματα που άπτονται του παρόντος και του μέλλοντος του κλάδου του αλουμινίου.

Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία διαφήμισης, marketing και δημοσίων σχέσεων ENERGY LINE, ενώ χορηγική υποστήριξη θα προσφέρουν οι εταιρείες ELVIAL, EUROPA, NEOKEM (μεγάλοι χορηγοί), ΚΑΒΟΥΡΑΣ, ALUMINCO, ETEM, EXALCO (χορηγοί) και TEAM ROLL (υποστηρικτής).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 210.4945444 (ΣΕΚΑ) και 210.4512000 (ENERGY LINE).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.