ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Με απόλυτη επιτυχία η συμμετοχή της Elvial στην Διεθνή Έκθεση SEBBE

Ακολουθώντας τις καθαρές, minimal και φωτεινές γραμμές που αποτυπώνουν την εταιρική φιλοσοφία, η παρουσία της Elvial στη πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Δόμησης SEBBE που εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά τους επισκέπτες της.

Με σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, δυναμικό και διαδραστικό εκθεσιακό χώρο, η Elvial έδωσε την ευκαιρία για δημιουργικές συναντήσεις στις οποίες παρουσιάστηκαν ισχυρές προτάσεις, τεχνολογικά προηγμένες για πιστοποιημένες ολοκληρωμένες ποιοτικές λύσεις. Και βέβαια όπως πάντα με πιστοποιημένα αποτελέσματα και ελεγχόμενο κόστος.

Με έμφαση το μοναδικό στον κόσμο “Τείχος Θερμομόνωσης Elvial Ι2”, παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες της εταιρείας που δημιουργήθηκαν για την κάλυψη των πιο σύγχρονων σχεδιαστικών τάσεων.

Το Minimmal Look ήταν ένα από τα συστήματα που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά και απέδειξε ότι ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα. Λιτές, δυναμικές γραμμές σε συνδυασμό με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες αναδεικνύουν την αίσθηση ελευθερίας και άνεσης.

Το εξωτερικό περιβάλλον ενώνεται με το εσωτερικό του κτηρίου και αποτελεί τη φυσική συνέχειά του. Μοναδικότητα αλλά και ασφάλεια, στεγανότητα και ευκολία κατασκευής γίνονται πλέον δυνατά σημεία με το σύστημα Minimmal Look, που δίνει βάθος στην θεωρία που βασίζεται στην απλότητα και την λιτότητα.

Οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από την σχέση υψηλής ποιότητος και ελεγχόμενου κόστους και διαπίστωσαν τους λόγους που οι τεχνολογίες των καινοτομιών Xclusive αποτελούν το κλειδί για ανεξάντλητες δημιουργίες, προσφέροντας στον αρχιτέκτονα την απόλυτη ελευθερία για το σχεδιασμό και την υλοποίηση μοναδικών έργων με ταυτότητα και υψηλή προστιθέμενη αξία, εξασφαλίζοντας πάντα τις υψηλότερες επιδόσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button