ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Elval Colour Ibérica: Λύσεις στις εφαρμογές επενδύσεων κτηρίων στην Construmat

Η ομάδα της Elval Colour Ibérica, θυγατρική εταιρεία της Elval Colour, υποδέχθηκε τον κόσμο του αρχιτεκτονικού και κατασκευαστικού τομέα της Ισπανίας, συμμετέχοντας στην 20η έκδοση της διεθνούς έκθεσης Construmat, το διάστημα 23-26 Μαΐου 2017, στη Βαρκελώνη.

Στο περίπτερο D423, στην αίθουσα 2, παρουσίασε την πλήρη γκάμα των σύνθετων πάνελ αλουμινίου etalbond®. Ο κόσμος που επισκέφθηκε το stand της εταιρείας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το εξειδικευμένο προσωπικό ιδέες και λύσεις στις εφαρμογές επενδύσεων κτηρίων.

Η Elval Colour ανακοίνωσε την έναρξη εργασιών της Elval Colour Ibérica στην Ισπανία τον Φεβρουάριο του 2017. Η έδρα της εταιρείας είναι στη Βαρκελώνη, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις των γραφείων και των αποθηκών.

Στόχος της Elval Colour είναι η κατανόηση της αγοράς και των αναγκών της, καθώς και η γνώση των προϊόντων και των δυνατοτήτων τους, για τη συνεχή βελτίωση και αποτελεσματική ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών της.

Η εμπορική ομάδα της Elval Colour Ibérica SLU με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στις επενδύσεις κτηρίων και τα σύνθετα πάνελ αλουμινίου είναι πλήρως στελεχωμένη, ώστε να προσφέρει όχι μόνο εμπεριστατωμένη υποστήριξη στην επιλογή των κατάλληλων προδιαγραφών αλλά και υψηλού επιπέδου καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις συνδυασμένες με άριστη εξυπηρέτηση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.