ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO SL 2900: Συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα για μοναδικές επιδόσεις

Το SL 2900 είναι το μοναδικό συρόμενο σύστημα με εκτροπή που ικανοποιεί ευρείας κλίμακας απαιτήσεις, ενώ παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας ιδιαίτερα κομψών κατασκευών.

Η τέχνη του minimal αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, οι συναρπαστικές επιδόσεις σε θερμομόνωση, υδατοστεγάνωση και ανεμοπερατότητα και η ασυναγώνιστη λειτουργία του μηχανισμού SOFT CLOSE (σύστημα ελεγχόμενης επιβράδυνσης) είναι μερικά από τα σημεία αναφοράς που κυριαρχούν και καθιστούν το σύστημα SL 2900 μοναδικό.

Το κορυφαίο αυτό σύστημα εκφράζει απόλυτα τη νέα γενιά αρχιτεκτονικών συστημάτων της ALUMINCO, τα οποία είναι εναρμονισμένα με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, ενσωματώνουν τεχνολογία αιχμής και προσφέρουν ασυναγώνιστη λειτουργικότητα με πρωτόγνωρες για την εποχή επιδόσεις.

Πρωτοποριακή σχεδίαση

Το SL 2900 ενσωματώνει το δικό του σχεδιαστικό στυλ –όντας καινοτόμο και ταυτόχρονα μοναδικό– μετουσιώνοντας σε τρόπο ζωής την κομψότητα και την ελευθερία. Ο minimal χαρακτήρας του συστήματος καθορίζεται από το ελάχιστο πλάτος του προφίλ στο κεντρικό τμήμα και από το κρυφό εξωτερικό πλαίσιο, ενώ ο οδηγός πλήρους ενσωμάτωσης επιτρέπει την εύκολη διέλευση και μεγιστοποιεί την άνεση των χρηστών.

  • Μέγιστη διαφάνεια και διαπερατότητα του φωτός χάρη στο κεντρικό προφίλ-γάντζος, πλάτους 64 χιλ, και το κρυφό εξωτερικό πλαίσιο.

Κορυφαίες επιδόσεις

Πέρα από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του, το SL 2900 είναι το μοναδικό σύστημα που συνδυάζει την ευκολία λειτουργίας των συστημάτων ανύψωσης-ολίσθησης με την απόλυτα στεγανή σφράγιση που παρέχεται από τα στοιχεία ανάκλισης και ολίσθησης. Το πλεονέκτημα αυτό οφείλεται σε ένα σύστημα ελαστικών συνεχούς σφράγισης γύρω από την περίμετρο, το οποίο εξοικονομεί μεγάλες ποσότητες ενέργειας.

  • Κορυφαίο επίπεδο θερμομόνωσης χάρη των υαλοενισχυμένων πολυαμιδίων 24 χιλ.
  • Οι εξαιρετικές επιδόσεις σε υδατοστεγάνωση και ανεμοπερατότητα οφείλονται αφενός στη χρήση ελαστικών που σφραγίζουν το κινούμενο φύλλο πάνω στο πλαίσιο, όταν αυτό βρίσκεται στην κλειστή θέση, και αφετέρου στον εξελιγμένο μηχανισμό εκτροπής που σφραγίζει.
  • Δυνατότητα χρήσης τριπλών υαλοπινάκων για βέλτιστη ηχομείωση και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

3 διαφορετικές επιλογές οδηγών στο δάπεδο προσφέρουν ιδανικές λύσεις ανάλογα με τις λειτουργικές ανάγκες και τα επίπεδα επιδόσεων:

  • Οδηγός υψηλού επιπέδου
    Η λύση του οδηγού υψηλού επιπέδου προσφέρει μέγιστη απόδοση, που ικανοποιεί ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.
  • Οδηγός αναβάθμισης
    Η επιλογή του οδηγού αναβάθμισης είναι κατάλληλη για έργα ανακαίνισης.
  • Οδηγός πλήρους ενσωμάτωσης
    Η επιλογή αυτή επιτρέπει εύκολη διέλευση και μέγιστη άνεση. Το εν λόγω στοιχείο, σε συνδυασμό με το οπτικό αποτέλεσμα των μη ορατών πλαισίων, δημιουργεί την απόλυτη μινιμαλιστική εμφάνιση.

Καινοτόμοι τεχνολογίες

Οι μηχανισμοί, το ολοκληρωμένο σύστημα απορροής υδάτων και τα πολλαπλά περιμετρικά κλειδώματα του SL 2900 επιβάλλονται ως μοναδικές δημιουργίες, υπερβαίνοντας τα όρια ενός συστήματος αλουμινίου και αγκαλιάζοντας ολόκληρη την τέχνη του «Ευ Ζην».

Μηχανισμός SOFT CLOSE

Η λειτουργία του κρυφού μηχανισμού SOFT CLOSE καθιστά το SL 2900 εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη και ασφαλές. Χάρη στην καινοτόμο λειτουργία του το φύλλο του συστήματος επιβραδύνεται κατά το κλείσιμο και οδηγείται αξιόπιστα στην τελική θέση, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο τραυματισμού και βλάβης στα στοιχεία του παραθύρου.

  • Ελεγχόμενη επιβράδυνση του φύλλου προς αποφυγή ατυχημάτων, καταπόνησης της κατασκευής και δημιουργίας ανεπιθύμητων θορύβων.
  • Απλή και διαισθητική λειτουργία.
  • Μοναδική αίσθηση ολίσθησης του φύλλου.
  • Υψηλά πρότυπα σχεδίασης με κρυφή τοποθέτηση του μηχανισμού.

Ιδανική λύση για νέες κατασκευές και ανακαινίσεις ξενοδοχείων

Το SL 2900 διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που ικανοποιούν τις ευρείες απαιτήσεις για κάθε τύπο και στυλ ξενοδοχείου, μεγιστοποιώντας την ενεργειακή απόδοση και μειώνοντας το λειτουργικό κόστος.

Μηχανισμός εκτροπής

Ο τεχνολογικά προηγμένος μηχανισμός εκτροπής εξασφαλίζει στο σύστημα την αρμονική ολίσθηση και βέλτιστη ευκολία κατά τη χρήση, ιδανικό και για μεγάλες επιφάνειες ανοίγματος, ενώ διασφαλίζει την τέλεια εφαρμογή του συστήματος στην κλειστή θέση, προσφέροντας αυξημένη στεγάνωση.

  • Ομαλή και εύκολη λειτουργία του συστήματος.
  • Ο μηχανισμός εκτροπής σηκώνει 250 κιλά ανά φύλλο.

Πολλαπλά περιμετρικά κλειδώματα

Το SL 2900 ακολουθεί μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία ασφαλείας, η οποία συνδυάζει πολλαπλά περιμετρικά κλειδώματα για υψηλά επίπεδα προστασίας.

Ολοκληρωμένο σύστημα απορροής υδάτων με εξαιρετική συμπεριφορά ακόμα και υπό έντονες καιρικές συνθήκες

Τα πάντα σε ένα σύστημα αλουμινίου υψηλών επιδόσεων πρέπει να συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους για να συνθέτουν ένα απόλυτα ισορροπημένο σύνολο. Και ο τρόπος απορροής των υδάτων και παροχέτευσης τους στο κεντρικό σύστημα αποχέτευσης δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η χρήση ειδικά σχεδιασμένου προφίλ, ενσωματωμένου κάτω από τον οδηγό του συστήματος με την μορφή σκάφης, επιτρέπει τη συλλογή των υδάτων και όδευσης αυτών μέσω ειδικά μελετημένων πλαστικών εξαρτημάτων απευθείας στο δίκτυο αποχέτευσης. Επιπλέον, οι προσεκτικά σχεδιασμένες οπές στη σχάρα διοχετεύουν μεγαλύτερη ποσότητα υδάτων στον εσωτερικό θάλαμο του οδηγού, διευκολύνοντας τη γρήγορη απομάκρυνση τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.