ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Επίσκεψη κατασκευαστών του νομού Λάρισας στον νέο εκθεσιακό χώρο της EXALCO

H βιομηχανία αλουμινίου EXALCO υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της, στο 5ο χλμ της Εθνικής Οδού Λαρίσης-Αθηνών, την Τρίτη 11/7, κατασκευαστές αλουμινίου από το νομό Λάρισας.

Η επίσκεψη των κατασκευαστών αλουμινίου στον νέο εκθεσιακό χώρο της EXALCO είχε χαρακτήρα ενημερωτικό και στο πλαίσιο αυτής παρουσιάστηκαν όλα τα νέα προηγμένα και πιστοποιημένα προϊόντα της εταιρείας στο χώρο του αλουμινίου.

Η EXALCO, μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες αλουμινίου στη Ελλάδα, φροντίζει πάντα να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και απόδοσης που καλύπτουν πλήρως κάθε αρχιτεκτονική ιδέα και κατασκευή.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 15:00, πραγματοποιούνται επισκέψεις από αρχιτέκτονες, μηχανικούς, κατασκευαστές , διακοσμητές, τεχνικές εταιρείες, γραφεία μελετών, σχεδιαστές και γενικά όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο της δόμησης, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Για ραντεβού και σχετικές διευκρινίσεις σχετικά με την έκθεση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2410688526 ή να επικοινωνήσουν με την εταιρεία μέσω e-mail, στο marketing@exalco.gr.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button