ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Χορηγός στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Κλιματική Αλλαγή

Η EUROPA συμμετείχε χορηγικά στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Κλιματική Αλλαγή, με τίτλο «Κλιματική Αλλαγή: Αυτοδιοίκηση και Θεσσαλία Μπροστά στην Παγκόσμια Πρόκληση», που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καρδίτσας, το διήμερο 9-10/6 στο ξενοδοχείο Thessalikon Grand, και διοργανώθηκε από την ΠΕΔ Θεσσαλίας, με συνδιοργανωτές το ΤΕΕ-ΤΚΔΘ, το ΤΕΕΠεριφερειακό Τμήμα Μαγνησίας, το ΓΕΩΤΕΕ-Παράρτημα Στερεάς Ελλάδας και την Εταιρεία Θεσσαλικών Μελετών.

Στόχος του συνεδρίου ήταν η ανάδειξη του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής, η προβολή και ο σχολιασμός των συμπερασμάτων της Συμφωνίας των Παρισίων, η ανάδειξη της θεσσαλικής πραγματικότητας, όπως επίσης οι επιπτώσεις και οι προτάσεις αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής.

Στο συνέδριο αναπτύχθηκαν θέματα αναφορικά με την κλιματική αλλαγή γενικά, το αστικό περιβάλλον, τη γεωργία, τους υδάτινους πόρους, την ενέργεια και τις μεταφορές, αλλά και σχετικά τον τρόπο που η κλιματική αλλαγή επηρεάζει τους παραπάνω άξονες. Οι αποδέκτες της πρόσκλησης για το συνέδριο ήταν επιστήμονες, αιρετοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και όχι μόνο, εκπαιδευτικά και ερευνητικά Ιδρύματα, φορείς παραγωγής και ανάπτυξης, άνθρωποι του «επιχειρείν» αλλά και απλοί πολίτες που επιθυμούσαν να λάβουν ενημέρωση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.