ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Βράβευση του ΣΕΚΑ στο φεστιβάλ εθελοντισμού 2017 voluntary action

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Skywalker.gr διοργάνωσε το Φεστιβάλ Εθελοντισμού voluntary action στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Σκοπός του φεστιβάλ για ακόμη μία φορά ήταν η σύγκλιση του οικοσυστήματος του εθελοντισμού και η ανάδειξη της παραγωγής κοινωνικών αγαθών στην Ελλάδα της κρίσης.

Πάγιοι στόχοι του Φεστιβάλ Εθελοντισμού είναι:

  • Η άμεση επικοινωνία μεταξύ των μη κυβερνητικών οργανώσεων για τον συντονισμό και την εναρμόνιση των ενεργειών τους.
  • Η επιβράβευση των εθελοντών.
  • Η σύνδεση των εθελοντικών προγραμμάτων με πόρους εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
  • Η ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και ενεργοποίηση των πολιτών.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου για τα Βραβεία Εθελοντισμού 2017 «Voluntary Action» και συγκεκριμένα για την Κατηγορία Βραβείου «Εκπαίδευση».

Ο ΣΕΚΑ βραβεύθηκε για την εθελοντική του δράση εδώ και 6 χρόνια, από τότε δηλαδή που ίδρυσε και λειτουργεί την Σχολή Τεχνιτών Ειδίκευσης Αλουμινίου μέσα στις εγκαταστάσεις του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια των εκδηλώσεων στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, στο «Αμφιθέατρο Ρ/Σ Αθήνα 9.84». Ο Πρόεδρος του ΣΕΚΑ κος Κωνσταντίνος Διαμαντής και ο πρώην Πρόεδρος κος Κωνσταντίνος Λένος ήταν παρόντες σε αυτήν την εκδήλωση βράβευσης, οι οποίοι παρέλαβαν το βραβείο και την τιμητική διάκριση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.