ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL: Νέες καινοτόμες λύσεις για θερμομονωτικά συρόμενα συστήματα

Η ALUMIL συνεχίζει να πρωτοπορεί και να καινοτομεί στο χώρο των αρχιτεκτονικών προϊόντων αλουμινίου, προσφέροντας σύγχρονες λύσεις στον επαγγελματία κατασκευαστή και συνακόλουθα στον τελικό χρήστη. Η νέα γωνιακή τυπολογία για το σύστημα SMARTIA S440 και ο καινούργιος χαμηλός οδηγός για το σύστημα SUPREME S650 PHOS φανερώνουν την προσήλωση της εταιρίας στην ανάπτυξη και προσφορά καινοτόμων λύσεων στα θερμομονωτικά, συρόμενα συστήματα.

SMARTIA S440: Πολλαπλά τα οφέλη με τη νέα γωνιακή τυπολογία

Το SMARTIA S440 της ALUMIL αποτελεί ένα εξαιρετικό θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα νέας γενιάς, το οποίο χαρακτηρίζεται τόσο για τις υψηλές επιδόσεις του όσο και για την εκλεπτυσμένη αισθητική του, με λιτές γραμμές και λεπτεπίλεπτα προφίλ.

Η νέα γωνιακή τυπολογία ήρθε για να εμπλουτίσει το σύνολο των κατασκευαστικών λύσεων που προσφέρει στον επαγγελματία το SMARTIA S440. Η τυπολογία διαθέτει διπλό οδηγό και στενό γάντζο στο σημείο επαλληλίας μόλις 39 mm.

Η νέα γωνιακή τυπολογία του SMARTIA S440 βελτιώνει τον φυσικό φωτισμό και προσφέρει απολαυστική θέα

Με πολλές σχεδιαστικές λεπτομέρειες που το διαφοροποιούν από τα υπόλοιπα συρόμενα της αγοράς και υψηλή ενεργειακή απόδοση, το SMARTIA S440 προβάλει ως ιδανική επιλογή στην κατηγορία του.

Οι γωνιακές τυπολογίες με στενό γάντζο στο σημείο της επαλληλίας προσφέρουν:

  • Μέγιστο φυσικό φως
  • Minimal σχεδιασμό
  • Υψηλή λειτουργικότητα

Στόχος της ALUMIL είναι η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης μέσω αναβαθμισμένων λύσεων με πολλαπλά οφέλη. Επιλέγοντας τη γωνιακή τυπολογία του SMARTIAS440, oι τελικοί χρήστες απολαμβάνουν υψηλό φυσικό φωτισμό και απολαυστική θέα προς το εξωτερικό περιβάλλον.

SUPREME S650 PHOS: Νέος χαμηλός επιδαπέδιος οδηγός ιδανικός για αντικαταστάσεις

H ALUMIL εμπλουτίζει περαιτέρω το εξαιρετικό σύστημα SUPREME S650 PHOS, με νέες τυπολογίες, δημιουργώντας ένα νέο χαμηλό επιδαπέδιο οδηγό.

Ο νέος ιδιαίτερα χαμηλός οδηγός καθιστά το SUPREME S650 ιδανικό για αντικαταστάσεις

Η λύση αυτή αποτελεί απόλυτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, κάνοντας πολύ εύκολη την τοποθέτηση minimal κουφωμάτων ακόμη και σε υφιστάμενα κτίρια, καθιστώντας το SUPREMES650 PHOS μία εξαιρετική επιλογή για αντικαταστάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα λύση είναι διαθέσιμη για δίφυλλα και τρίφυλλα επάλληλα κουφώματα, προσφέροντας μέγιστη ευκολία προσπέλασης κατάλληλη για παιδιά και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Επιπρόσθετα, το SUPREMES650 PHOS επιτυγχάνει εξαιρετικές επιδόσεις υδατοστεγάνωσης για την κατηγορία του, πιστοποιημένες από το Ινστιτούτο IFT Rosenheim.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.