ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η ALUMINCO στο πάνθεον του PHI με το κορυφαίο W4900 (Uw=0.78 W/m²K)

Το νέο σύστημα W4900 της ALUMINCO βρίσκεται στον Όλυμπο της παγκόσμιας πιστοποίησης για παθητικά κτίρια (κτίρια σχεδόν μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης), με την απόκτηση της κορυφαίας επίδοσης για παθητικό ανοιγόμενο σύστημα που πληροί τα αυστηρά κριτήρια που έχουν οριστεί από το Γερμανικό Ινστιτούτο Παθητικού Σπιτιού PHI (Passive House Institute).

H εξαιρετική επίδοση Uw=0.78 W/m²K, είναι μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα και κατατάσσει την εταιρεία πρώτη στην Ελλάδα και μεταξύ των κορυφαίων παγκόσμιων ηγετών του κλάδου.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του συστήματος έχει οριστεί για τις 6-10 Νοεμβρίου στην διεθνή έκθεση Batimat στο Παρίσι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.