Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας e-newsletter και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Email address
Name
Το email σας δεν θα κοινοποιηθεί σε τρίτους
Home » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » ALUMIL SUPREME S650 e-MOTION: Καινοτόμο ηλεκτροκίνητο σύστημα υψηλής minimal αισθητικής

ALUMIL SUPREME S650 e-MOTION: Καινοτόμο ηλεκτροκίνητο σύστημα υψηλής minimal αισθητικής

Η ALUMIL λανσάρει το υπερσύγχρονο συρόμενο σύστημα SUPREME S650 e-MOTION, το οποίο αποτελεί την ηλεκτροκίνητη και τηλεχειριζόμενη εκδοχή του minimal συρόμενου συστήματος SUPREME S650 PHOS. Το σύστημα αποτελεί το πρώτο συρόμενο minimal σύστημα στην Ελλάδα ειδικά σχεδιασμένο για ηλεκτροκίνητα κουφώματα, με όλους του μηχανισμούς κρυμμένους, γεγονός που διασφαλίζει ένα άψογο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Το νέο σύστημα αποτελεί την ιδανική επιλογή για minimal κατασκευές, όπου το ζητούμενο είναι η κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, η ευκολία χρήσης, καθώς και η μεγιστοποίηση του οπτικού πεδίου των χρηστών.

Η καινούρια σειρά είναι διαθέσιμη για τυπολογίες μονόφυλλων με σταθερά και δίφυλλων επάλληλων κουφωμάτων. Το σύστημα διαθέτει εξαιρετικές επιδόσεις για την κατηγορία του, οι οποίες έχουν πιστοποιηθεί από το ift Rosenheim σε συνεργασία με τη CFT.

Το SUPREME S650 e-MOTION είναι ένα προϊόν μοναδικό στην κατηγορία του που συνδυάζει την υψηλή λειτουργικότητα, με τον εκλεπτυσμένο minimal σχεδιασμό που επιτάσσει η σύγχρονη αρχιτεκτονική.

 

x

Check Also

ΠΟΒΑΣ: Ενημέρωση των Μελών της για τον «Εξωδικαστικό Μηχανισμό» ρύθμισης οφειλών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΒΑΣ) ενημερώθηκε από τα στελέχη της εταιρείας Board S.A. ...