ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL SUPREME S650 e-MOTION: Καινοτόμο ηλεκτροκίνητο σύστημα υψηλής minimal αισθητικής

Η ALUMIL λανσάρει το υπερσύγχρονο συρόμενο σύστημα SUPREME S650 e-MOTION, το οποίο αποτελεί την ηλεκτροκίνητη και τηλεχειριζόμενη εκδοχή του minimal συρόμενου συστήματος SUPREME S650 PHOS. Το σύστημα αποτελεί το πρώτο συρόμενο minimal σύστημα στην Ελλάδα ειδικά σχεδιασμένο για ηλεκτροκίνητα κουφώματα, με όλους του μηχανισμούς κρυμμένους, γεγονός που διασφαλίζει ένα άψογο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Το νέο σύστημα αποτελεί την ιδανική επιλογή για minimal κατασκευές, όπου το ζητούμενο είναι η κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, η ευκολία χρήσης, καθώς και η μεγιστοποίηση του οπτικού πεδίου των χρηστών.

Η καινούρια σειρά είναι διαθέσιμη για τυπολογίες μονόφυλλων με σταθερά και δίφυλλων επάλληλων κουφωμάτων. Το σύστημα διαθέτει εξαιρετικές επιδόσεις για την κατηγορία του, οι οποίες έχουν πιστοποιηθεί από το ift Rosenheim σε συνεργασία με τη CFT.

Το SUPREME S650 e-MOTION είναι ένα προϊόν μοναδικό στην κατηγορία του που συνδυάζει την υψηλή λειτουργικότητα, με τον εκλεπτυσμένο minimal σχεδιασμό που επιτάσσει η σύγχρονη αρχιτεκτονική.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.