ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Ανθεκτικά προφίλ όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη!

Στο ειδικό εργαστήριο του Ινστιτούτου Belgian Building Research έγινε επίσημη έκθεση δοκιμών με στατικά τεστ στα συστήματα κάγκελων L Line της σειράς Crystal Line της ALUMINCO.

Στα διάστασης γυαλιού 1200 mm x 1000 mm δείγματα, εφαρμόστηκε στατικό οριζόντιο προς τα έξω κατευθυνόμενο γραμμικά κατανεμημένο φορτίο 3,6 KN / τρέχοντος μετρητή, στα 5 cm από την κορυφή του κιγκλιδώματος για 10 λεπτά.

Το προϊόν διατηρήθηκε άθικτο, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους που εφαρμόζει η ALUMINCO.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.