ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Μεγάλος χορηγός των αρχιτεκτονικών βραβείων ΔΟΜΕΣ 2020

Σε μια όμορφη βραδιά στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, οι ΔΟΜΕΣ διοργάνωσαν την Τελετή Απονομής των ομώνυμων Βραβείων.

Η ELVIAL ήταν Αργυρός χορηγός υποστηρίζοντας έναν ετήσιο θεσμό που  συμπληρώνει 10 χρόνια ανάδειξης της σύγχρονης ελληνικής αρχιτεκτονικής, με κριτική επιτροπή κορυφαίους αρχιτέκτονες από όλο τον κόσμο. Η υψηλή αισθητική και το μεγάλο κύρος της εκδήλωσης ήρθε σε πλήρη ισορροπία με τα χαρακτηριστικά της καταξιωμένης Ελληνικής Βιομηχανίας Αλουμινίου.

Ήταν ο χώρος αλλά και το επίπεδο των προσκεκλημένων αυτό το οποίο εύκολα ανέδειξε την έμπνευση που υπερβαίνει τα όρια και συναντά την ελευθερία στα συστήματα ICONIC. Συστήματα με μοναδικό Design που ενσωματώνει τεχνολογίες που κάνουν την διαφορά, προσφέροντας στους αρχιτέκτονες την ελευθερία να δημιουργήσουν με οδηγό την φαντασία τους χωρίς περιορισμούς.

Η ELVIAL θα συνεχίσει να υποστηρίζει κάθε ποιοτικά αναβαθμισμένη πρωτοβουλία στον χώρο και ειδικότερα αυτόν του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.