ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

AkzoNobel: Η νέα αρχιτεκτονική συλλογή Futura έτοιμη σε συνεργασία και αυτή την φορά με την Pecler Paris!

Ο Jean-Paul Moonen, διευθυντής αρχιτεκτονικής αγοράς Akzo Nobel Powder Coatings, εξηγεί τη διαδικασία προσδιορισμού των τάσεων, των χρωμάτων και των εφέ των πουδρών βαφής για τους αρχιτέκτονες και σχεδιαστές:

«Η AkzoNobel είναι ειδήμων στο χρώμα, σε παγκόσμιο επίπεδο. Γνωρίζουμε την επίδραση των χρωμάτων στη ζωή των ανθρώπων, πως προσθέτουν ζωή στο χώρο γύρω μας, και πως μπορούν να εμπνεύσουν, μεταφέροντας ενέργεια στο περιβάλλον. Κύριο μέλημά μας είναι να επιτυγχάνουμε εξαιρετικές επιδόσεις ποιότητας για τα χρώματά μας, να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, και μέσα από τη δραστηριότητα μας, να παράγουμε ευεργετικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό έργο.

Από την πρώτη στιγμή που εργάστηκα στην AkzoNobel είχα τη χαρά να δω τα μοναδικά αποτελέσματα της εξειδίκευσής μας στο χρώμα σε μεγάλη ποικιλία αγορών και βιομηχανικών κλάδων, με εφαρμογή από τα κινητά τηλέφωνα ως τα αεροσκάφη. Στις πούδρες βαφής, η συλλογή Futura αιχμαλωτίζει τις σύγχρονες χρωματικές τάσεις από το 1991, σε συναρπαστικές  πρωτοποριακές επιστρώσεις που αναβαθμίζουν τις αρχιτεκτονικές κατασκευές.

Υπό αυτήν την οπτική, αυτό τοποθετεί την AkzoNobel σε μοναδική θέση. Ως ηγέτης της αγοράς, και με τη συνεχή συνεργασία μας με την Peclers Paris -κορυφαίο γραφείο μελετών που εξειδικεύεται στον προσδιορισμό τάσεων- προβλέπουμε τις χρωματικές τάσεις και εφέ και χαράσσουμε εδώ και χρόνια, και εύχομαι για πολλά περισσότερα, την πορεία στην καινοτόμο αισθητική πουδρών βαφής.

Η πρόσφατη δημιουργία μας, CollectionFutura 2018-2021, που παρουσιάστηκε τον Νοέμβριο στο Παρίσι στα πλαίσια της έκθεσης Batimat, αντανακλά τις τελευταίες τάσεις που επηρεάζουν τη σύγχρονη αρχιτεκτονική. Οι αποχρώσεις ενσωματώνονται σε τέσσερις θεματικές ενότητες: Wild Nature, Time Out, Glam City και Treasured Light. Κάθε ενότητα περιλαμβάνει μια μοναδική γκάμα αποχρώσεων, υφών και εφέ που ενσωματώνουν κοινωνικές και σχεδιαστικές τάσεις σε όλον τον κόσμο.

Βέβαια, η συλλογή Futura δεν σηματοδοτεί μόνο νέες αποχρώσεις. Η νέα Futura 2018-2021 περιλαμβάνει δύο νέες, πρωτοποριακές τεχνολογίες πούδρας βαφής: την Silky Texture, που προσδίδει στην επίστρωση απαλή και μεταξένια αίσθηση αφής, και την Cotton Texture, με κυματιστό σατινέ εφέ. Έτσι, έχουμε 50 χρώματα πούδρας ποικίλλων αποχρώσεων και υφών, από τα οποία τα 21 είναι εντελώς νέα. Όλα τα χρώματα της συλλογής, καθώς και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, περιλαμβάνονται στην εφαρμογή μας AkzoNobel Design App, για άμεση πρόσβαση κατά τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

Όλες οι υπέροχες αποχρώσεις που επιλέγονται και εφαρμόζονται σήμερα, εγγυούμαστε ότι θα διατηρούνται έτσι για πολλά χρόνια, χάρις στην αποδεδειγμένη υπερανθεκτική τεχνολογία Interpon D2525. Επίσης, είμαστε περήφανοι για τα περιβαλλοντικά διαπιστευτήρια των πουδρών μας, που συνοδεύονται από EPD (Environmental Product Declaration). Αντικατοπτρίζοντας τη συνεχή μας δέσμευση για βιωσιμότητα, η δήλωση αυτή παρέχει διαφανή, ποσοτικοποιημένα και συγκρίσιμα δεδομένα για τον κύκλο ζωής και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των χρωμάτων,  που έτσι συνεισφέρουν σε βαθμούς LEED και BREEAM, δίνοντας τη δυνατότητα στους αρχιτέκτονες και τους πελάτες μας να κάνουν οικολογικές επιλογές σχεδιασμού και κατασκευής.

Συνοψίζοντας, είναι πεποίθηση μου ότι με τα χρώματα της νέας συλλογής Futura 2018-2021, το πλέον κατάλληλο εφέ για κάθε κατασκευαστικό περιβάλλον είναι εφικτό, πλουτίζοντας τις επιλογές της αρχιτεκτονικής σε όλον τον κόσμο.  Προτείνω φυσικά να το διαπιστώσετε μόνοι σας, δείτε στο παρακάτω βίντεο πως αναπτύξαμε τη νέα Futura 2018-2021;»

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία στο sotiria.liakata@akzonobel.com ή το powder@akzonobel.com.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.