ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Η Etem στην έκθεση για τον τουριστικό κλάδο Xenia

Η εταιρεία Etem θα συμμετάσχει στην έκθεση για τον τουρισμό Xenia, που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo, στις 25, 26 και 27 Νοεμβρίου. Οι άνθρωποι της εταιρείας θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα να υποδεχτούν το κοινό της έκθεσης, πληροφορώντας το ενδελεχώς για οτιδήποτε αφορά σε κούφωμα, πόρτα και σκίαση αλουμινίου.

Στο περίπτερο (Hall 4, Stand A01) της δυναμικής διέλασης θα υπάρχουν λύσεις σε minimal, urban, παραδοσιακή αισθητική κ.α., τόσο για νέες κατασκευές όσο και για ανακαινίσεις.

Η επανεκκίνηση της Xenia, μίας έκθεσης που αποτέλεσε για πάνω από 40 χρόνια το σημείο συνάντησης των εκπροσώπων της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας, έρχεται σε μια εποχή που ο ελληνικός τουρισμός αναπτύσσεται γοργά και μαζί οι ανάγκες του για αναβαθμισμένες παροχές.

Οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις του πλέον δραστήριου κλάδου της ελληνικής οικονομίας αξίζουν ποιοτική πληροφόρηση και οι διοργανωτές της έκθεσης Xenia απαντούν με ενθουσιασμό στην πρόκληση αυτή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.