ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Pangal: Κάγκελα από προφίλ αλουμινίου ιδιαίτερης αισθητικής και ποιότητας

Η Pangal είναι μια σύγχρονη εταιρεία που δραστηριοποιείται με πολύ μεγάλη επιτυχία στον χώρο της κατασκευής κάγκελων από προφίλ αλουμινίου από το 1993. Είναι η εταιρεία που παρουσίασε πρώτη κάγκελα από καθαρό προφίλ και αυτό ήταν ένα μεγάλο βήμα εξέλιξης για τον ίδιο τον κλάδο. Διαθέτει στην αγορά δύο καινοτόμα συστήματα καγκέλων, άρτιας σχεδίασης και κατασκευής. Η εξελιγμένη τεχνογνωσία και η μοναδικότητα του προϊόντος της, αναγνωρίστηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Τα προϊόντα της Pangal καλύπτουν μια ευρεία γκάμα από σχέδια (παραδοσιακά, νεοκλασικά, μοντέρνα) και χρωματισμούς (ral, mat, ανοδίωσης ή και βαφή απομίμησης ξύλου). Λόγω των εξελιγμένων συστημάτων κατασκευής που διαθέτει, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί / παράγει κάγκελα υψηλών απαιτήσεων για οποιονδήποτε χώρο και χωρίς δεσμεύσεις στις όποιες επιθυμητές διαστάσεις, συνδυάζοντας αρμονικά την παράδοση την τέχνη και την άριστη αισθητική.

Όλα αυτά τα χρόνια συνεργάζεται με επιτυχία και με επαγγελματίες κατασκευαστές, αναλαμβάνοντας τη κατασκευή ειδικών παραγγελιών καγκέλων, τα οποία αποστέλλονται έτοιμα προς τοποθέτηση.

Η φιλοσοφία της Pangal είναι η δημιουργία προϊόντων με επίκεντρο, πάντα, την ποιότητα, το μοναδικό χαρακτηριστικό που αντέχει στο χρόνο. Τα κάγκελά της ξεχωρίζουν διότι:

  • Διατίθενται σε επιθυμητές διαστάσεις
  • Καλύπτουν ευρεία γκάμα 60 περίπου διαφορετικών σχεδίων
  • Για παραδοσιακές και για μοντέρνες κατασκευές

Στα 25 χρόνια της παρουσίας της στην αγορά, η Pangal έχει ξεχωρίσει για την μοναδικότητα του προϊόντος της, με εκατοντάδες εφαρμογές που αντέχουν στον χρόνο!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button