ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η Elval Colour στον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

«Οι επαγγελματικές συνεργασίες και οι επιχειρήσεις δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν χωρίς να προηγείται ο ανθρώπινος παράγοντας» ήταν τα λόγια ενός συνεργάτη της Elval Colour, στο δείπνο που ακολούθησε μετά τη συμμετοχή της εταιρείας στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Η Elval Colour πιστεύει στην αστείρευτη δύναμη του ανθρώπου και σε κάθε δραστηριότητα που μπορεί να ωφελήσει το πνεύμα, όπως ο αθλητισμός. Γι’ αυτό συμμετείχε στον Μαραθώνιο της Αθήνας με τρεις ομάδες στα 5, 10 και  42 χιλιόμετρα. Προσωπικό της εταιρείας, συνεργάτες και πελάτες από την Ευρώπη, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και την Ασία ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά της, δήλωσαν συμμετοχή στις αντίστοιχες ομάδες και έτρεξαν για έναν κοινό σκοπό, τη στήριξη του οργανισμού «Το χαμόγελο του Παιδιού».

Στη διήμερη αυτή γιορτή, οι συμμετέχοντες της ομάδας Elval Colour Marathon Team 2017 είχαν επίσης την ευκαιρία να επισκεφθούν την έκθεση του μαραθωνίου στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Παλαιού Φαλήρου. Ήταν όμως και μία μεγάλη ευκαιρία όλοι αυτοί οι άνθρωποι από κάθε γωνιά της γης που καθημερινά συζητούν, ανταλλάσσουν απόψεις, συνεργάζονται, ζουν το άγχος της καθημερινότητας σε επαγγελματικό επίπεδο, να βρεθούν μαζί σε έναν τόπο με ιστορία όπως η Αθήνα, να περάσουν κάποιες ώρες ξεγνοιασιάς και να ζήσουν κοινά και έντονα συναισθήματα μέσα από τον αθλητισμό.

Η Elval Colour στα πλαίσια της συμμετοχής της ανέλαβε και τη χορηγία του Εθελοντικού Προγράμματος Ανακύκλωσης πλαστικών μπουκαλιών, που οργανώνεται από το Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο. Επίσης, το Ινστιτούτο αναλαμβάνει τη συγκέντρωση και επαναχρησιμοποίηση αθλητικών ρούχων και παπουτσιών, καθώς και την τόσο δημιουργική επαναχρησιμοποίηση των banner από προηγούμενους μαραθωνίους, με την κατασκευή χρηστικών αντικειμένων.

Οι άνθρωποι της Elval Colour δήλωσαν ιδιαίτερα περήφανοι για τη στήριξη της εταιρείας στο σημαντικό αυτό έργο του Ινστιτούτου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button