ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALFA: Τα θερμομονωτικά ανοιγόμενα συστήματα Τ530 Economy & T680 Premium καλύπτουν κάθε ανάγκη

Τα θερμομονωτικά συστήματα της ALFA καλύπτουν τις σύγχρονες τάσεις για κατασκευές υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Προσφέρουν υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης, αντοχή στην ανεμοπίεση, ηχομόνωση, λειτουργικότητα, σχεδιασμό και ασφάλεια.

Παράγονται από εξειδικευμένο προσωπικό, σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό.

Τ530 Economy & T680 Premium

Τα δύο συστήματα της ALFA,  Τ530 Economy & T680 Premium αποτελούν την οικονομική και αναβαθμισμένη πρόταση της εταιρείας αντίστοιχα όσον αφορά στα συστήματα θερμομόνωσης.

Παρέχουν αυξημένη ασφάλεια χάρη στη δυνατότητα κατασκευής κουφωμάτων με περιμετρικό μηχανισμό κλειδώματος, ενώ σε επίπεδο αισθητικής διαθέτουν καινοτόμο σχεδιασμό με δυνατότητα επιλογής των απαιτούμενων προφίλ σε ίσια και καμπύλη γραμμή.

Σε επίπεδο συντελεστών θερμομόνωσης, το οικονομικό σύστημα T530 Economy προσφέρει Uw = 1,9 W/m2K, ενώ τo αναβαθμισμένο σύστημα T680 Premium προσφέρει Uw = 1,8 W/m2K .

Τεχνικές περιγραφές

Η σειρά T530 Economy είναι ένα πλήρες σύστημα αλουμινίου, με το οποίο κατασκευάζονται  ανοιγόμενα κουφώματα όλων των τύπων. Οι καμπύλες γραμμές και οι ομοιόμορφοι αρμοί μεταξύ φύλλων και κασών προσδίδουν στα κουφώματα όμορφες γραμμές και έντονη ταυτότητα.

Σχεδιάστηκε με βάση την Camera Europea ώστε να εφοδιάζεται με εξαρτήματα και ποιοτικούς μηχανισμούς όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών βιομηχανιών. Η σειρά διαθέτει μεγάλη γκάμα φύλλων και κασών. Διαθέτει ένα τύπο μπινί (επίπεδο).

Με την T530 κατασκευάζονται παράθυρα επάνω σε ανοιγόμενες πόρτες. Επίσης δύναται να κατασκευαστούν κουφώματα μονόφυλλα, δίφυλλα ή πολύφυλλα, ανοιγόμενα και ανακλινόμενα. Η σειρά παρέχει  μέγιστη προστασία από ανεμοπίεση, βροχόπτωση και μακρόχρονη χρήση. Έχει τη δυνατότητα να φέρει κρύσταλλα διπλά, με ελάχιστο πάχος 21mm και πάχους έως 32mm.

Η σειρά T 680 Premium είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα αλουμινίου, με το οποίο κατασκευάζεται κάθε τύπος ανοιγόμενου κουφώματος. Οι καμπύλες γραμμές και οι ομοιόμορφοι αρμοί μεταξύ φύλλων και κασών αναβαθμίζουν την αισθητική και προσδίδουν στις κατασκευές ξεχωριστή  ταυτότητα.

Σχεδιάστηκε με βάση την Camera Europea ώστε να εφοδιάζεται με εξαρτήματα και ποιοτικούς μηχανισμούς των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών βιομηχανιών. Η σειρά διαθέτει δύο τύπους πομπέ μπινί (ένα για Camera Europea και ένα για τον περιμετρικό μηχανισμό).  Παράλληλα με την προσθήκη των κατάλληλων προφίλ (φύλλο και μπινί), μπορούν να κατασκευαστούν μονόφυλλα και δίφυλλα κουφώματα, με μηχανισμό περιμετρικού κλειδώματος.

Με την T680 κατασκευάζονται παράθυρα επάνω σε ανοιγόμενες πόρτες. Προσφέρεται επίσης η δυνατότητα κατασκευής κουφωμάτων με καΐτια ασφαλείας, βιτρίνες, πόρτες πανικού, ειδικά κουφώματα για σχολεία και προκατασκευασμένα μεταλλικά κτίρια. Η σειρά παρέχει μέγιστη προστασία από ανεμοπίεση, βροχόπτωση και μακρόχρονη χρήση. Έχει τη δυνατότητα να φέρει κρύσταλλα διπλά με ελάχιστο πάχος 26mm και πάχους έως 53mm.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button